Mutfağınızda Özgürlük ve Fonksiyonellik

Bulthaup Nişantaşı Showroom’una gelen ziyaretçiler, Bulthaup’un son yenilikleriyle, mutfaklarda oluşan yeni olasılıkları keşfetmektedir. Örneğin, duvar panelleri ve depolama alanlarında yeni fonksiyonel çözümler, kapaklarda özel renkler ve malzemeler, dolap içlerinde kullanılan en son aksesuarlar Bulthaup Nişantaşı Showroom’unda sergilenmektedir.

Fonksiyon panelleri

Bulthaup, paneller ve duvarların beraber kullanılmasıyla, multi-fonksiyonel duvar panellerini yarattı. Bu paneller, yemekleri hazırlarken ve pişirirken kullanılan kesim tahtaları, yemek kitapları, havlular ve kapların saklanabileceği ilave alanlar oluşturmakta. Bu sayede, özellikle küçük mutfaklarda tezgahlar daha boş ve ferah kalıyor.


Bu panellerde en dikkat çekici noktalardan biri, en üstteki kapakta entegre bir ışıklandırmanın bulunması. Kapak, yatay olarak açıldığında, size birçok eşyayı koyabileceğiniz bir alan oluştururken, tezgahı da etkileyici bir şekilde aydınlatıyor. Ve bu fonsiyon panelleri, sadece basit bir depolama alanı yaratmıyor, dekoratif bulduğunuz favori eşyalarınızı da sergileyebileceğiniz bir vitrin sunuyor. Kapaklar kapandığında ise, fonksiyon panelleri, şık minimalist görüntüsüyle öne çıkıyor ve göz alıcı materyalleriyle, cesur bir ifade oluşturuyor.

Stor üniteler

Mekanların tasarımına göre, stor üniteler, diğer kapakların arasında sorunsuz bir şekilde harmanlanabiliyor veya tek başına çarpıcı bir özellik olarak öne çıkabiliyor. B3 kapaklarının renk ve malzemelerinden yapılabilen düz stor çıtaları, ünite yarı açıkken veya kapalıyken uyumlu bir yüzey oluşturabiliyor. Güçlü, kolay temizlenebilen, paslanmaz çelik gövdesiyle, mutfak boşluğunu kapatan bir kapak olmaksızın, kahve makineleri, mutfak robotları ve bir çok küçük ev aletinin kolayca saklanabileceği alanlar yaratılıyor. İç aydınlatma ve deri kulp, bu fonsiyonel ve şık üniteyi tamamlıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)