​Unica Wireless İle Tek Tuş Kolaylığı

Schneider Electric’in farklı senaryolara göre önceden ayarlanabilen, kolay montajlı Unica Wireless Ev Otomasyon Sistemleri sayesinde, evinizden çıkarken tek tuşla her şeyi devre dışı bırakmanın, oturduğunuz yerden tüm evin ışıklarını ve perdelerini açıp kapatmanın konforunu yaşayın.

Enerji yönetiminde global uzman Schneider Electric’in son kullanıcıya hitap eden LifeSpace işkolunda piyasaya sunduğu Unica Wireless Ev Otomasyon Sistemleri ile evlerde artık her şey tek bir tuşun ucunda. Evinizin durumuna göre farklı senaryolar oluşturabileceğiniz Unica Wireless sistemleri, radyo frekanslarıyla evinizdeki tüm aydınlatma ve perde-panjur kontrolünü kolayca elinizde tutmanızı sağlar. Duvarları kırıp dökmeden portatif montaj imkanı sunan Unica Wireless sistemlerinin eve uygulanması 2 saat gibi kısa bir süre alır.


Dolayısıyla yeni binalarda kurulabildiği gibi mevcut elektrik tesisatlarında renovasyon amaçlı da uygulanabilir. Unica Wireless sistemlerini ofis ve toplantı odalarında da kullanabilir, özgürlüğün ve modern teknolojinin sunduğu konforun keyfini çıkarabilirsiniz.

Kablosuz ve taşınabilir elektrik anahtarlarını istediğiniz duvara kolayca taşıyabileceğiniz Unica Wireless ev otomasyon sistemleri, odalarınızı elektrik anahtarlarının yerleşimine göre düzenleme zorunluluğunu ortadan kaldırır. Yapışkanlı ve vidalı seçenekleriyle dilediğiniz yere kolayca taşıyabileceğiniz elektrik anahtarlarıyla evinizde sınırsız özgürlük alanı yaratır. Anın tadını çıkartmaktan hoşlananlar için yaratılan Unica Wireless sayesinde örneğin bebeğiniz kollarınızda uyurken uzaktan kumandanızı kullanarak yerinizden hiç kıpırdamadan ışıkları kısabilir ya da evden çıkarken tek dokunuşla tüm ışıkları söndürüp, panjurları ve prizleri kapatabilirsiniz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)