​BRAAS, Güvenlik Basamağı Sistemiyle Çatıda Güvenli Yürüyüş Patikaları Oluşturuyor

Braas Çatı Sistemleri, çatıları bir bütün olarak titizlikle çözmeye yönelik birçok akılcı ve fonksiyonel ürünü tüketicilerine sunuyor. Bu ürünlerden birisi olan Braas Güvenlik Basamağı Sistemi, çatıya çıkış noktası (ışıklık, çatı penceresi vb.) ile çatı üzerinde gidilmesi planlanan nokta (baca, anten vb.) arasında güvenli yürümeyi sağlayan yüksek mekanik dayanıma sahip bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Çatılar bir yapıda tehlikeli bir çalışma alanı olarak tanımlanıyor. Ülkemizde iş güvenliği kavramının önemi ve toplumdaki farkındalığı giderek artsa da çatılara bilinçli / bilinçsiz birçok kişi çıkmaya devam ediyor ve çatı üzerinde farklı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu nedenleBraas Çatı Sistemleri’nin en önemli kurumsal değerlerinden biri olan bu kavram, özellikle inşaat sektöründe ve çatıda daha da fazla önem kazanıyor. Çatı üzerinde çalışmak, içinde hayati riskler barındıran bir faaliyet olarak belirtiliyor.


Braas, bu amaçla kiremitten detay çözümlerine kadar her alanda estetiğin yanı sıra işlevselliğe, insan ve iş güvenliğine önem vererek ürünlerini tasarlıyor. Braas’ ın bu doğrultuda geliştirdiği fonksiyonel çözümlerden biri de “Braas Güvenlik Basamağı Sistemi”.

Braas Güvenlik Basamağı Sistemi; kiremit, eğim parçası ve metal platformdan oluşan yüksek mekanik dayanıma sahip bir çözüm olarak öne çıkıyor. Ayrıca güvenlik basamağı sisteminin metal platform elemanı, yüzeyinde kaydırmazlığı kuvvetlendirme amacı ile farklı yönlerde ve şekillerde tutunmayı güçlendiren setlere sahip. Braas Çatı Sistemleri tamamlayıcı (sistemik) kiremit ürün grubunda bulunan güvenlik basamağı sistemi, çatıya çıkış noktası (ışıklık, çatı penceresi vb.) ile çatı üzerinde gidilmesi planlanan nokta (baca, anten vb.) arasında güvenli yürümeyi sağlıyor. Aynı zamanda çatıda yürünmeyecek olsa dahi, çatı üzerinde güvenli bir duruş noktası sağlıyor. Örneğin ışıklık ve baca gibi belirtilen noktaların arasındaki mesafede normal basamak aralıkları ile kesintisiz uygulanması halinde çatıda yürüyüş patikası oluşturulabiliyor. Çatı yüzeyi ile oldukça uyumlu bir görünüme sahip olan Braas Güvenlik Basamağı Sistemi, “Gül Kurusu” ve “Antrasit” renk seçenekleri ile sunuluyor. Böylece çatıda estetik açıdan da çekici bir çözüm elde edilebiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)