Bu Yaz Sıcaktan Bunalanlara Garantili Serinlik...

Isıtma ve soğutma sektörünün en geniş ürün gamına sahip markası Baymak, A+ sınıfı enerji verimliliğine sahip Elegant’la bu yaz tüketiciye minimum elektrik tüketimi ile maksimum serinlik vadediyor.

Baymak Elegant’ın sıcaklık ölçebilen uzaktan kumandası ve ‘’I feel teknolojisi’’ sayesinde kullanıcı ortamda hissetmek istediği sıcaklığa kolayca erişebiliyor. Akıllı temizleme fonksiyonu ise klimanın iç ünitesini olası tozlanma ve kokudan arındırmada kolaylık sağlıyor.

Yeni sezonsal inverter mi eski on/off mu?

2014 yılı başından itibaren ithalatı ve üretimi Türkiye’de yasak olan on/off klimaların kompresörleri sabit kapasitede çalışırken, inverter klimalar ortam ihtiyacına göre kapasitesini ayarlayabildiğinden daha az enerji harcıyor.


Halen stoklarda kalan çok sayıda inverter olmayan on/off model pazarda satılırken, tüketicilerin ürün tercih ederken alacakları klimanın eski model on/off mu yoksa yeni sezonsal verimlilik standartlarına uygun inverter model olup olmadığına dikkat etmeleri gerekiyor. İklimlerine göre renklendirilmiş Avrupa ve Türkiye haritası bulunan enerji etiketi, sadece yeni sezonsal verimlilik standartlarına uygun inverter cihazlarda bulunuyor. Bu cihazları tercih eden tüketiciler hem kendi ekonomilerine hem de ülke ekonomisine enerji tasarrufu anlamında katkı yapıyorlar.

7 yıl garanti ve kısayol tuşları ile hayatı kolaylaştırıyor

Baymak Elegant’ın Favori kullanım ve turbo mod gibi hayatı kolaylaştıran kısa yol tuşları kullanıcıya istediği konfor şartlarına anında ulaşma imkanı veriyor.

7 yıl ile en uzun garanti süresine sahip tek klima olma özelliği taşıyan Baymak Elegant, üretimin 120 değişik noktasında gerçekleştirilen kalite kontrol ve testlerden yüksek başarı ile geçerek müşterilere ulaştırılıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)