​Yapı Fuarları - Turkeybuild Yapı Sektörü Temsilcilerini Ankara Ve İzmir Buluşmalarına Davet Ediyor…

Bölgelerinin en büyük fuarları olan 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 5 –8 Kasım 2015 tarihleri arasında, yeni fuar alanı Fuar İzmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında, 21. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölge profesyonellerini bir araya getirecek. 38 yıldır yapı sektörüne sağladığı faydayı düzenli olarak arttıran Yapı Fuarları – Turkeybuild, hem katılımcılarına hem de ziyaretlerine sunduğu fırsatlarla, sektörün en büyük ve etkin buluşmalarını oluşturuyor.

ITE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yılın ilk buluşması olan 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un ardından Ekim, Kasım aylarında düzenleyecekleri Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’in verimli birer ticari platform olarak, bölgenin inşaat yatırımlarına katkıda bulunacağını belirtti. Başer, Türkiye ekonomisinin lokomotifi yapı sektöründe, yılın en önemli iki buluşması olan bu fuarların uluslararası boyutuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Yapı sektöründe yılın ilk zirvesi olan 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu yıl %20 büyüyerek 100.000 metre karelik 14 salon ve açık alanda, 105 ülkeden 1.250 katılımcı firmanın 18.640 ürün, hizmet ve teknolojilerini 104.284 ziyaretçiyle buluşturdu. 2015 yılına, Ekim ayında Ankara’da, Kasım ayında ise İzmir’de düzenleyeceğimiz iki dev buluşma ile devam ediyoruz. 38 yıllık bilgi ve deneyimle, her sene bir öncekinden daha başarılı bir noktaya taşıdığımız fuarlarımız, bu yıl da Türk yapı sektöründe yeni iş ve işbirliklerinin yaratılmasında üstlendiği büyük rolün gurur ve heyecanını yaşıyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’in, öncelikle düzenlendikleri bölgenin ekonomisine, sonrasında ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yapı dünyasının tüm profesyonellerini bu önemli buluşmalarda yerlerini almaya ve sektörün heyecanına ortak olmaya davet ediyoruz.”

Yapı Fuarları - Turkeybuild katılımcılarına yeni iş ve işbirliği olanakları sunarken; ziyaretçilerine de sektördeki yeni ürün, hizmet ve teknolojileri yakından görme ve değerlendirme fırsatı yaratıyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild, her yıl yapı malzemesi sektörünün önde gelen ulusal ve global firmalarını, mimarları, mühendisleri, peyzaj mimarlarını, yatırımcıları, müteahhitleri ve GYO’ları bir araya getirmesinin yanı sıra, meslek platformlarını, STK’ları, resmi veya yerel yönetim temsilcilerini, akademisyenleri ve geleceğin sektör profesyoneli olan öğrencileri Türk yapı dünyasının zirvelerinde buluşturuyor.

28. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA,

1 - 4 Ekim 2015, Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, geçen yıl 12.000 m2 alanda, 200’ü aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30.000 ziyaretçiyle buluşturan fuar, özellikle kamu yatırımlarında yer alan karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı da sağlayacak.

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından biri olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, başkent başta olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile yatırımcıları, sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor.

21. YAPI FUARI – TURKEYBUILD İZMİR

5 –8 Kasım 2015, Fuar İzmir

Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’dan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük sektör buluşması olma özelliğini taşıyan fuar bölge profesyonellerini bir araya getirilmesine bu yıl yeni fuar alanı Fuar İzmir’de, 21. kez ev sahipliği yapacak.

20.000 m2 alanda, 350’yi aşkın katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidini yaklaşık 30.000 ziyaretçiyle buluşturan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, turizm sezonunun bitimiyle beraber hareketlenen inşaat malzemeleri pazarına her yıl olduğu gibi bu yıl da ivme kazandıracak. Turizm yapılarının yanı sıra yazlık konut yatırımları ve tadilat çalışmaları ile Türk yapı malzemeleri sektörü için büyük önem taşıyan bu dinamik pazar için bölgenin sektör profesyonelleri Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de bir araya gelecek. Ege Bölgesi’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.

Fuar Katılımcılarına KOSGEB VE İZTO Desteği

KOSGEB ve İZTO, sağladıkları hibe ve yardımlarla KOBİ’lere Yapı Fuarları – Turkeybuild’da yer almaları için destek veriyor. KOSGEB - Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un ardından 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara ve 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e katılacak firmalara da, hibe ve desteklerin en üstünde yer alan “Uluslararası İhtisas Fuarı” kategorisinden yararlanma fırsatı sunuyor.

KOSGEB’e üye olan KOBİ’lere verilen bu destek kapsamında, katılımcıların 50 m2’ye kadar kullanacakları alanlarda, metre kare başına uygulanan 120 TL’lik katılım bedeli KOSGEB tarafından karşılanıyor. İZTO - İzmir Ticaret Odası da 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e katılacak üyelerinin, 9 m2 standsız katılım bedelini üstlenerek destek veriyor.

YEM Fuarcılık A.Ş.

YAPI FUARLARI – TURKEYBUILD 38 yıldır Türk Yapı Sektörü ve Bölgenin En Büyük Buluşmaları

YEM Fuarcılık A.Ş.; ITE Turkey’i oluşturan şirketlerden biri olarak Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’i düzenlemektedir. YEM Fuarcılık 38 yıllık tecrübesini, 17 ülkede 31 ofisle dünya çapında yılda 240’ı aşkın fuar ve konferans düzenleyen, küresel bir ağa sahip ITE Group PLC.’nin sağladığı güçlü küresel ağ ile birleştirerek, fuar katılımcılarına ve sektöre yeni iş fırsatları yaratılmasına katkıda bulunuyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild, Türkiye ekonomisinin odağında yer alan üç büyük kent; İstanbul, Ankara ve İzmir’de, Türkiye’nin ve bölgelerinin lider fuarlarını oluşturuyor. Ulusal ve uluslararası alanda güvenilir bir marka olan fuarlar, her geçen yıl büyüyerek, sektöre sağlanan faydayı artırmayı başarıyor. Yapı Fuarları - Turkeybuild sektöre yeni ihracat kapıları açıyor, yeni işbirlikleri ve satınalmalar için fırsatlar yaratıyor. Türk yapı sektörünü uluslararası arenada da temsil eden Yapı Fuarları – Turkeybuild, yıl boyunca yerli yabancı ortalama 180.000 ziyaretçiyi buluşturuyor. Bu kapsamda ülkedeki en büyük yapı buluşması olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)