​Akçansa, Sürdürülebilir Yönetim Stratejisiyle Zirvede!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Türkiye’de 2006 yılından bu yana verilmekte olan Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye 2015 Programı kapsamında finalistler arasında yer alarak ödüle değer bulundu.

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve bu doğrultuda hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla Avrupa Birliği Çevre Ödülleri Türkiye 2015 Programı’nda yönetim kategorisinde finalistler arasında yer almayı başardı.

Gelecek kuşaklara karşı da sorumluluk taşıdığının bilinciyle faaliyetlerini sürdürerek sürdürülebilirlik ve verimlilik odaklı çalışmalar yürüten Akçansa, stratejik vizyon sahibi ve sürdürülebilir kalkınmaya yaptığı katkıyı sürekli geliştirmeye devam eden yönetim sistemine sahip kuruluşlar arasına adını yazdırdı.


AB üyesi ülkelerde 1987’den bu yana verilmekte olan ve 2006 yılından beri Türkiye’de de düzenlenen AB Çevre Ödülleri, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) ve TOBB işbirliğinde 22 Haziran 2015 Pazartesi günü Ankara’da gerçekleştirildi. Akçansa, bu yarışmaya katılarak Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etme hakkına sahip oldu.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)