“Kırmızı Başlıklı Kız” Artık Daha Renkli

En çok beğenilen masallardan Kırmızı Başlıklı Kız, aplikasyon olarak tasarlandı.

Filli Boya, yenilikçi ve öncü marka kimliği doğrultusunda yepyeni bir dijital uygulamayı daha hayata geçirdi. Rengin hayata dokunan her alanından çalışmalara imza atan Fili Boya, ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ masalını aplikasyon olarak tüketicilerin beğenisine sundu. Masal okumayı daha keyifli hale getirmek amacıyla kitaptan yola çıkarak hazırlanan aplikasyon, çocuklar için ilgi çekici ve renklerin dünyasına hitap edecek şekilde tasarlandı.

Çocukların anne-baba ve sevdikleriyle birlikte okuması için tasarlanan, mutlu sonla biten bu bol görselli aplikasyon, Türkçe ve İngilizce olarak seslendiriliyor. Ayrıca aplikasyon, çocukların masalı daha sonra tekrar dinleyebilmesi için okurken ses kaydetme olanağı da sunuyor.


Çocuklara anne-baba sözü dinleyerek dış dünyada karşılaşılabilecek tehlikelerden kaçınmayı, dikkatli ve akıllı davranarak yanlış kararlar almaktan sakınmayı öğütleyen masalın genellikle çocuklar tarafından en sevilen bölümü, kitabı okuyan kişiyle karşılıklı tekerleme gibi söylenebilecek ve oyuna dönüştürülebilecek soru cevap bölümleridir. Aplikasyon özelinde geliştirilen oyunlar ise masalın ardından çocukların öğrenirken eğlenmesini sağlamak amacıyla hazırlandı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)