Doğadan Yansıyan Işık Evinizde

Tureks Stone bej, krem, kahve ve zeytin yeşili doğal taşları, en doğal renkleriyle ve çarpıcı bir şıklıkla dekorasyona taşıyor

Tureks Stone, yenilikçi tasarım anlayışıyla trend yaratan koleksiyonlara imza atıyor. Bej, krem, kahve ve zeytin yeşili renkleriyle evlere daha fazla aydınlık ve ferahlık kazandıran Tureks Stone koleksiyonları, günlük yaşam mekanlarının yanı sıra banyo ve mutfak dekorasyonuna da farklı bir derinlik ve şıklık katıyor.

Geniş kare formlar ile petek örgü kompozisyonlardan oluşan bej, krem ve kahve renkli Tureks Stone koleksiyonları, dekorasyonlarda farklılık arayanlara özel seçenekler sunuyor. Doğal taşların kendine has dokusunu zedelemeden özel bir teknikle işleyen Tureks Stone; bej, krem, kahve ve zeytin yeşili renkleri en doğal tonlarıyla dekorasyona taşıyor.


Ev ve ofis yaşamımın her alanı için uygun seçenekler sunan Tureks Stone'un bej, kahve, krem ve zeytin yeşili doğal taşları, baş döndürücü cazibesi ve yenilikçi tasarım gücüyle mekanlara özel bir görünüm kazandırmayı başarıyor.

Tureks Stone - 1982 yılından bu yana Türkiye mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere dünya genelinde trend yaratan üstün kaliteli mermer, karo, plaka, mozaik gibi ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Dört büyük üretim tesisi, 400 uzman çalışanı ve 80'in üzerinde lisanslı ocağı ile faaliyet gösteren ve hızla büyüyen Tureks Stone, dünyanın en ileri üretim teknolojilerini kullanmakta ve çıkarılan doğal ürünleri spesifikasyonlarına uygun işlemektedir. Türkiye genelinde bulunan ocakları sayesinde doğal taş koleksiyonunun zenginliği ve renkliliğiyle de öne çıkan Tureks Stone, Türkiye'nin en köklü ve en gelişmiş mermer karo ve mermer plaka üreticisidir. Tureks Stone'un referansları arasında New York Trump Plaza, Miami Merrick Plaza, Las Vegas Bellagio Casino gibi yapılar bulunmaktadır.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)