​DuPont™ Corian® ile Mutfaklarda Hijyen Ve Büyüleyici Tasarımlar

Ağustos 2015 – Dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont™ Corian®, mutfaklarda kolay temizlik ve hijyen gibi pek çok avantajı bir arada sunuyor. Her türlü şekli alabilme özelliğiyle büyüleyici tasarımlara imkan sağlayan DuPont™ Corian® ile mutfaklarda zarif ve karakterli tasarımlara imza atmak mümkün.

Kimyasallara ve lekelere karşı dirençli ve dayanıklı yapısıyla mutfaklara ekstra hijyen getiren DuPont™ Corian®, yüksek kalitesi ve ek yeri olmayan kusursuz birleşimi ile hayallerdeki mutfakların gerçeğe dönüşmesini sağlıyor. Kolay temizlenebilen, yenilenebilen ve tamir edilebilen DuPont™ Corian®, masif ve gözeneksiz yapısıyla mutfak yüzeylerinde bakteri, mantar ve küf oluşumunu da önlüyor.

Mutfaklarda inovasyon zamanı

Mutfaklara estetik ve inovasyon getiren DuPont™ Corian®, zengin renk paleti, ısıyla şekillenebilmesi ve işlevselliği ile mutfak sahibinin kişiliğini yansıtan zevkli ve büyüleyici tasarım olanakları sunuyor.

Çevre konusundaki hassasiyeti ile de öne çıkan DuPont™ Corian®, üretim sürecindeki enerji tüketimini ve atık miktarını sınırlamak konusunda standartlara uygun olarak hareket ediyor.

Mutfak tezgahlarına özel renkler

Temel olarak mutfak tezgahı ve ortak alanlardaki diğer uygulamalarda kullanılmak için özel olarak üretilen damarlı ve parçacıklı DuPont™ Corian® renkleri cesur ve zarif görünümleriyle iç mekanlara karakteristik bir ifade katıyor. DuPont™'un Clam Shell, Arrowroot, Aztec Gold, Burled Beach, Rosemary, Sagebrush, Sonora, Juniper ve Lava Rock’tan oluşan bu özel renk koleksiyonu ilk başlarda Kuzey Amerika pazarı için özel olarak üretilse de bir süre sonra diğer ülkelerin de dikkatini çekerek büyüyen bir başarı kaydetti.

Koyu renklerde derin yenilikler

Mutfak dekorasyonunda koyu renk tercih edenler ve koyu renk ile kontrast oluşturmayı sevenler DuPont™’un geliştirdiği DeepColour™ Technology ile aradıkları renkleri buluyor.

Sektöre yeni standartlar getiren bu teknoloji sayesinde gelişmiş aşınma performansı, ısıyla daha kolay şekillendirme, birleşme ve parlama özelliklerine sahip daha derin, daha yoğun ve dayanıklı renklerle koyu renkli yüzeylerin tasarımı ve üretimi mümkün kılınıyor. Corian®’ın Deep Bedrock isimli kahverengi tonu ile Deep Black Quartz ve Deep Night Sky isimli siyah tonları mutfaklarda fark yaratıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)