​Serap Korkmaz Ve Sezgin Aksu Deneyimlerini Birleştiriyor...

SMD Studio’nun kurucusu iç mimar ve endüstri ürünleri tasarımcısı Serap Korkmaz, Milano merkezli dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI ile mimari, iç mimari ve endüstri ürünleri tasarımlarında proje ortaklığı yapıyor. Korkmazlar Petrol HQ, Addo Furniture Showroom, Milano’da ve Paris’ta restoran ve kafeler, Çeşme’de villa, Venedik’te otel projeleri ile Addo ve Passoni markaları için hazırlanan yeni mobilya tasarımları, ikilinin İstanbul ve Milano ofislerinde süregiden verimli işbirliğinden ortaya çıkan en taze ürünler...

Kurucusu olduğu İstanbul ve Milano merkezli SMD Studio çatısı altında birbirinden farklı projeler tasarlayan Serap Korkmaz, dünyaca ünlü tasarım stüdyosu AKSU/SUARDI’nin kurucu ortağı Sezgin Aksu ile birlikte başarılı projelere imza atıyor.


Bu işbirliğinden ortaya çıkan ve 1700’lerden kalma bir binanın giriş katındaki pastane iç mekanından minimal bir oturma grubuna, ofis mekanlarından tekil bir sandalyeye kadar çeşitlenen geniş skaladaki tasarımlar, hem SMD Studio’nun hem de AKSU/SUARDI’nin yaklaşımlarını bir arada barındırarak farkını ortaya koyuyor.

SMD Studio ve AKSU/SUARDI’nin birlikte ele aldıkları projeler arasında, uygulama çalışmaları devam etmekte olan Korkmazlar Grup Ofisi, Addo Furniture için yeni bir showroom, Milano’da bir restoran, Venedik’te yer alan bir otel ve Çeşme’de yer alan bir villa projesi ile birlikte, birbirinden farklı ölçeklerde tasarlanan, minimal ve etkili bir çizgiye sahip, kontrast malzemelerin bir arada kullanıldığı mobilya tasarımları bulunuyor.

Mimarlık, tasarım kültürü ve sanatı bir bütün olarak ele alan sofistike tasarımlar geliştiren Serap Korkmaz, SMD Studio ve AKSU/SUARDI işbirliği için şunları söylüyor:

“Farklı ülkelerde yaşıyor olsak da, gelişen teknolojinin sayesinde, Milano’da eğitim aldığım yıllarda tanışma fırsatı bulduğum Sezgin Aksu ile nitelikli bir işbirliği sürdürebiliyoruz. Sezgin Aksu’nun derin tecrübesi ve benim buradaki pazarı tanıyor oluşum, her ikimizin de kimliği olan tasarımlar yapma arzusuyla birleşince ortaya çıkan her tasarım, ölçeği ne olursa olsun doğru noktalarda kendine yer buluyor. Bu ikimiz için de mutluluk verici ve geleceğe yönelik umut verici bir birliktelik. Bu işbirliğinden gelecekte daha da heyecan verici projeler ortaya çıkacak...”


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)