​Ege Vitrifiye ‘den Maksimum Hijyen

Türkiye’nin seramik sağlık gereçleri üreticilerinden Ege Vitrifiye, kolay erişilebilir fiyatla üstün hijyen ve temizlik sağlayan yeni ürün; ALIA kanalsız klozeti piyasaya sundu.

Özel tasarımı sayesinde, yıkama işlemi kapalı kanallar olmadan yapılan, üstün hijyen ve kolay temizlik sağlayan yeni ürün ALIA serisi kanalsız klozetler, Hazne içinde kir veya leke kalmadan, klozetin haznesi her zaman daha parlak ve temiz görünüm sağlıyor.

Ege Vitrifiye olarak portföyümüzü sürekli dinamik ve güncel tutmaya devam ediyoruz diyen Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, “Bunun somut bir örneği de erişilebilir fiyat segmentinde piyasaya sürdüğümüz ALIA serisi kanalsız klozetlerdir.

İlk tanıtımını 2014 yılı Unicera fuarında yapmış olduğumuz bu serimiz; asma klozet, tek parça duvara tam dayalı klozet, alttan çıkışlı klozet ve rezervuar, arkadan çıkışlı klozet ve rezervuar olmak üzere 4 farklı modele sahiptir“ dedi.

Patentli “AquaSave” teknolojisi ALIA’da

ALIA kanalsız klozetlerin, Ege Vitrifiye’nin patentli “AquaSave” teknolojisi kapsamında dizayn edilerek seri üretime alındığını belirtene Savaş, bu teknoloji sayesinde 3lt ve 6lt ile yıkama yerine 2,5lt ve 4lt ile yıkama yaparak, en az %30 oranında su tasarrufu sağlandığının altını çizdi.

ALIA kanalsız klozetler başta Almanya, Fransa ve İngiltere olmak üzere, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarının fiyat / performans ve estetik avantajları sayesinde aranan vitrifiye modelleri arasında.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)