​Vefa, Sürdürülebilir Büyümede Yükselişe Geçti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde gerçekleştirilen yarışmada Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında yerini alarak sürdürülebilir büyümedeki yerini tescilledi.

Vefa Holding’in lokomotif şirketi Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., sektörünün taşıyıcısı olmaya devam ediyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network işbirliğinde yapılan Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketleri yarışmasında ilk 100’de yer alan Vefa Prefabrike Yapılar, sektördeki başarılarıyla sürdürülebilir büyümedeki yükselişini tescillemiş oldu.


Vefa, en hızlı büyüyen 100 şirket arasındaki yerini aldı

Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, son dört yıldır Türkiye’nin en büyük İkinci 500 Sanayi Kuruluşundan biri olmanın ve 2011-2013 yılları arasındaki performansı ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi içinde yer almanın şirketleri adına istikrarlı büyümenin göstergesi olduğunu belirtti. Grup olarak özellikle ön üretimli yapılar alanında sektörün taşıyıcısı konumunda olduklarını ve sektörün yüksek kapasiteli üreticilerinden biri olarak çözümlerini entegre bir şekilde sunduklarını belirten Koçyiğit, bu başarının gruba bağlı şirketleri; hızla büyüyen, bu büyümeyi sürdürülebilir hale getiren ve sektörü sürükleyen bir konuma yükselttiğini söyledi.

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve AllWorld Network işbirliği ile gerçekleşen yarışmanın ödül töreninde, en hızlı büyüyen 100 şirketten biri seçilen Vefa Prefabrik Yapılar’ın ödülü Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit’e takdim edildi. Koçyiğit ödülünü, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ve DEİK İş Adamları Konseyi Üyesi Murat Kolbaşı’dan aldı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)