​Baymak, Kurumların Tercihi Olmaya Devam Ediyor

Isıtma ve soğutma sektörünün lider markası Baymak, sunduğu akılcı çözümler ve satış sonrası hizmetleriyle başta otel, site ve kamu kuruluşları olmak üzere birçok kurum tarafından tercih edilmeye devam ediyor. Baymak’ın son olarak gerçekleştirdiği bazı projeler şu şekilde sıralanıyor:

Happy Life Residence 11 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan uygulaması-Ankara: Son dönemin popüler residence projelerinden biri olan Happy Life Residence, tüm kazan dairesi ürünlerini (kazan, boyler, genleşme tankı, pompa) Baymak olarak tercih etti. Tüm ürünlerin tek marka olması ve kazan dairesinin Baymak ürünlerinden oluşması sebebiyle kazanlara 5 yıl garanti verilmesi projede tercihin Baymak’tan yana olmasında rol oynadı.

Vivaldi Otel 7 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan uygulaması -Ankara: Hızlı ürün teslimi, ürün kalitesi, istenilen tüm ürünlerin Baymak’tan tedarik edilebilmesi ve satış sonrası hizmet ağının geniş olması sebebiyle projede Baymak markası tercih edildi.

Yakut Sitesi 18 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan uygulaması-Samsun: Çetinkaya Holding, bu projesinde de diğer projelerinde olduğu gibi Baymak markasını tercih etti. Holding, satış sonrası hizmetlerden memnun olduğu ve markaya duyduğu güvenden dolayı Baymak ile çözüm ortaklığı şeklinde çalışıyor.

Başakşehir 1. Etap 113 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan uygulaması: Başakşehir 1. Etap Konutları Kiptaş’ın 1995 yılında gerçekleştirdiği 79 blok 3004 daireden oluşan projesi olup yapım aşamasında merkezi sistem çelik kazan olarak faaliyete geçti. 49 blok bu yıl enerji verimliliği dönüşüm projesi olarak kazanlarını değiştirmeye karar verdi. Diğer dönüşüm projelerinde olduğu gibi Lectus duvar tipi kazanlar, kalitesi ve fiyat performansıyla bu projede tercih edilen ürün oldu. Proje toplamında 90 kw 113 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan kullanıldı. Ayrıca tüm ürünlerin tek marka olması ve kazan dairesinin Baymak ürünlerinden oluşması sebebiyle kazanlara 5 yıl garanti verilmesi, projede tercihin Baymak’tan yana olmasını sağladı.

Samsun SGK Binası 12 adet Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazan uygulaması: Yenilenen merkezi sistem ısıtmada Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanlar kullanıldı. Proje kapsamında Lectus 115 kW ürününden 12 adet kullanıldı. Markanın güvenilirliği ve Lectus kazanların merkezi sistemle anılması projenin alınmasında önemli rol oynadı.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi 2 adet Magnus yer tipi yoğuşmalı kazan uygulaması: Hastanenin dönüşüm işinde Magnus ürünleri tercih edildi. Burada ürünün kalitesi, sessizliği ve az yer kaplaması projenin alınmasında önemli rol oynadı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)