​Akıllı ve Sağlam Binalar İçin: Smart Buildings Konferansı

Marmara Tanıtım Fuarcılık tarafından, akıllı bina ve bina otomasyonları sektörünün en önemli ihtiyaçlarından birine cevap vermek ve ilgili tüm kesimleri bir araya getirmek amacıyla ilk kez düzenlenecek olan Smart Buildings Konferansı, 18-19 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleşecektir.

Uluslararası ISAF Smart Home Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek olan Smart Buildings Konferansı, Uluslararası Tesis Teknik Müdürleri Derneği'nin (UTTMD) işbirliği ile düzenlenmektedir.

Otel, AVM ve Tesis Müdürleri gibi pek çok önemli yetkilinin söz alacağı Smart Buildings Konferansı, UTTMD tarafından seçilecek konuşmacılarıyla bu yıl sektörde yepyeni bir tartışma zemini oluşturacak.

17-20 Eylül 2015 tarihlerinde ISAF Smart Home Fuarı kapsamında ilk kez düzenlenecek olan Smart Buildings Konferansı'nın ana konu başlığı: "Tesis Yönetimi"

İçeriğinde akıllı binalar ve bina otomasyonu konularının işleneceği oturumların ve panellerin yer aldığı Smart Buildings Konferansı'nın, sektöre girmek isteyen yatırımcılar, profesyoneller ve çalışanlar için değerli birçok bilginin paylaşıldığı bir etkinlik olması hedeflenmektedir.

Sizler de sektördeki sorunlara çözümler üreterek, pozitif yönde gelişmelere öncülük edecek Smart Buildings Konferansı'na katılmak için geç kalmayın.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)