​Polisan, Dış Cephe Isı Yalıtımında Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri İle Liderliğini Sürdürüyor

Türkiye’nin Dış Cephe Isı Yalıtımı’nda Güvenilir Markası olan Polisan’ın Exelans Enerji Isı Yalıtım Sistemleri, konutların mimari ve yapı fiziği ihtiyaçları gözetilerek Polisan Holding’in 50 yıllık tecrübesi ile geliştirildi.

Polisan Boya A.Ş. üretim ve kalite kontrol standartlarına uygun olarak üretilen Polisan Exelans Enerji Isı Yalıtım Levhaları ve paket sistemleri zaman içerisinde teknik değerlerini kaybetmeden kalıcı performans sağlıyor. İlk çıktığı günden itibaren sahada kendini kanıtlayan, standartlara uygun yüksek kalite performanslı komponentler kullanılan Polisan Exelans ürünü için pazarın ihtiyaç ve gelişimine paralel olarak sistemin geliştirilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.


Uzman Uygulamacı Bayi Seçimi Önemli

Dıştan ısı yalıtım sistemlerinin uygulamalarında olası hataların önüne geçmek için, yüksek performanslı ve kaliteli ürünler kullanılmasının haricinde, yapılan uygulamanın bilgi, deneyim ve dikkat gerektirmesinden dolayı Uzman Uygulamacı Bayi seçimi de ön plana çıkıyor. “Polisan Uzman Uygulamacı” sertifikasına sahip Exelans Enerji Uygulama Bayileri ile uygulanan sistem, istenen standartlara ulaşırken, garanti almaya hak kazanıyor. Polisan Exelans Enerji Dekoratif Kaplama ve Polisan Dış Cephe Boya seçenekleri binalarda mimari detay çözümü ve cephe alternatifleri sunarken, bu sayede mükemmel dekoratif görünümler elde edilmesine yardımcı oluyor.

Polisan bir ilke imza atarak “Polisan Yalıtım Kaskosu”nu lanse etti

Polisan, 2013 yılında, sadece boya ve yalıtım sektöründe değil, dünya sigortacılık sektöründe de bir ilke imza atarak “Polisan Yalıtım Kaskosu”nu lanse etti.

Böylece, her ne kadar geri dönüşü 3-5 yıl gibi kısa bir zaman alsa da, bina maliyetinin %1-3’ünü teşkil eden ve üstüne üstlük düşük kaliteli ucuz sistemlerin tercih edilmesi durumunda ilk maliyete yakın onarım ücretleri eklenince daha da yüksek bir maliyet oluşturan ısı yalıtım sistemleri seçiminde Polisan Boya kalitesi, kasko ile pekiştirilerek, müşterilerin hayatı kolaylaştırıldı. Bu hizmetin zaman içinde rakipler tarafından takip edilmiş olması da Polisan’ın haklı bir gurur yaşamasını sağladı.

Binalara Enerji Kimlik Belgesi alma zorunluluğu getirildi

5 Aralık 2009 tarihinde yürürlüğe giren “Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği”, Ocak 2011’den uygulanmaya başladı. Bu yönetmelik kapsamında, 1 Ocak 2011 yılı ve sonrasına yapı ruhsatı almış binaların tamamında ruhsat aşamasında, 1 Ocak 2011 tarihinden önce yapılmış tüm binalarda ise Mayıs 2017 tarihine kadar Enerji Kimlik Belgesi (EKB) alma zorunluluğu getirildi. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı’nın AB’ye uyum sürecinde konutlar için getirmiş olduğu “Enerji Kimlik Belgesi” alma zorunluluğu ile Türkiye’de de binalarda enerji tasarrufuna gereken önemin gösterilmesi hedefleniyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)