​Fotoğrafçılar “Suyun Enerjisini” Yansıtacak

Wilo Türkiye, suyun hayatımızdaki önemini vurgulamak için “Wilo Ulusal Fotoğraf Yarışması”nı dördüncü kez düzenliyor. Geçtiğimiz yıllarda fotoğraf tutkunları tarafından büyük ilgi gören yarışmanın konusu bu kez “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suyun Enerjisi” olarak belirlendi. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi de yaklaşıyor. Katılımcılar 12 Eylül 2015 tarihine kadar fotoğraflarını gönderebilecek.

Hayatın kaynağı olan suyu dünyanın her yerinde, bir noktadan başka bir noktaya taşıyan pompa sistemleri şirketi Wilo, düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla içme suyu kaynaklarının azalması, suyun temiz ve verimli kullanılması gibi konulara dikkat çekmeyi ve bireylerin bilinçlendirilmesini hedefliyor.

Dünyamız düzensiz yapılaşma, aşırı nüfus, sera gazlarındaki artış ve sanayileşme gibi etkiler nedeniyle her geçen gün daha “susuz” hale gelirken Wilo, düzenlediği fotoğraf yarışmasıyla suyun verimli kullanılması konusunda farkındalığı artırmaya çalışıyor. Hayatın kaynağı olan suyun paha biçilmez değeri fotoğraflarla belgeleniyor.

Wilo dördüncü kez gerçekleştirdiği yarışmayı, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) onayı ve İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği’nin (İFSAK) desteğiyle düzenliyor. Yarışmanın 2015’teki konu başlığı ise “Suyun Enerjisi” olarak belirlendi.

Wilo 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılıma açık olarak düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olarak gerçekleşeceği yarışmada son başvuru tarihi ise 12 Eylül 2015.

Yarışmanın Seçici Kurulu; Fotoğraf Sanatçısı Alptekin Baloğlu, Fotoğraf Sanatçısı İbrahim Zaman, Fotoğraf Sanatçısı Nevzat Çakır, İFSAK Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Tanju Akleman ve Wilo Türkiye Pazarlama Müdürü Melis Öner’den oluşuyor.

Yarışma sonucunda birinci olan esere 3000 TL, ikinci esere 2000 TL, üçüncü esere ise 1000 TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon ve satın alma dereceleri olacak.

Yarışmanın sonuçları 22 Eylül 2015’te açıklanırken, ödül töreni ve sergi ise Ekim ayında yapılacak.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)