Isıtma, Soğutma, Sıcak Su İhtiyacına Tek Çözüm; Ariston Nimbus

Sunduğu yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı ihtiyacında maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Isıtma, sıcak su ve yenilenebilir enerji sektörünün öncü markası Ariston, teknoloji ve konforu, enerji tasarruflu ürünlerinde buluşturmaya devam ediyor.

Ariston’un en üst enerji sınıfında yer alan, ısıtma, su ısıtma ve soğutma fonksiyonlarını birarada barındıran yeni ürünü Ariston Nimbus, evlerdeki ısıtma ve sıcak su ihtiyacı için gerekli olan ısı enerjisinin yüzde 70’ini havadan almasının yanı sıra kullandığı yüzde 100 hava kaynaklı yenilenebilir enerji sayesinde maksimum enerji tasarrufu sağlıyor.

Eylül 2015’te ilk kez tanıtılan ürünün içindeki yüksek enerji verimli pompa ile yüzde 30’a varan ek enerji tasarrufu sağlayan Ariston Nimbus, çevre dostu ürünler arasında yerini alıyor. Avrupa’daki en güncel standartlara uygun tasarlanan Nimbus, güneş enerjisi ve fotovoltaik enerji sistemleri ile entegre çalışabilme özelliğine ek, farklı ihtiyaçlara cevap veren kapasite ve modelleri ile her yapıya uygun sistem çözümleri sunuyor.

Ariston Nimbus ısı pompasında bulunan “Auto fonksiyonu” ve “DC Inverter teknolojisi” sayesinde ortam sıcaklığı sürekli arzu edilen değerde tutuluyor, enerji tüketimi en düşük seviyeye indirilerek maksimum tasarruf ve konfor sağlanıyor.

“2020 senesine kadar ciromuzun yüzde 80’ini yenilenebilir enerji sistemlerinden sağlamayı hedefliyoruz.”

Avrupa Birliği enerji politikaları çerçevesinde, 2020 yılına kadar %20 daha düşük sera gazı ve CO2 salınımı, %20 daha fazla yenilenebilir enerji kullanımı hedefliyor. Bu çevreci amaca hizmet eden Ariston Nimbus ısı pompası, Avrupa’nın ardından Türkiye’de de tercih sebebi… Özellikle yenilenebilir enerji kullanımının daha avantajlı olduğu yazlık bölgelerde sayısı giderek artan ısı pompaları, alternatif bir konfor aracı olarak görülüyor. Bu doğrultuda ısı pompalarının ilerleyen yıllarda Türkiye’de daha yaygın kullanılacağı öngörülüyor.

Türkiye’deki ısıtma pazarı payının büyüklüğüne değinen Ariston Thermo Group Türkiye Pazarlama Müdürü Işıl Aksoy yaptığı açıklamada konuyu şöyle değerlendirdi: “Isıtma, sıcak su, soğutma ve yenilenebilir enerji sektörünün global arenadaki lider markası olarak 2020 senesine kadar ciromuzun yüzde 80’ini yenilenebilir enerji sistemlerinden sağlamayı hedefliyoruz. Kombi, termosifon ve diğer ürünlerimizin ardından ısı pompası Ariston Nimbus ile termik konfor markaları arasında öncü ve yenilikçi olmayı sürdürüyoruz.”


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)