​Duravit İle “Yaşayan Banyolar”

Duravit’in çevreyle dost üretim teknolojileri; doğal ve yenilenebilir hammadde kullanımı ile bütünleşerek zamansız ve yaşayan banyoların temel bileşenlerini oluşturuyor.

Duravit’in çevreyle dost üretim teknolojileri; doğal ve yenilenebilir hammadde kullanımı ile bütünleşerek zamansız ve yaşayan banyoların temel bileşenlerini oluşturuyor.

Zamansız ve ikonik tasarımlarıyla banyolara hayat veren Duravit, yenilikçi teknolojisiyle uzun yıllara dayanan bilgi birikim ve uzmanlığını tüketici ihtiyaçları ile harmanlayarak; bu ihtiyaçları dünyaca ünlü tasarımcıların benzersiz tasarımlarıyla siz kullanıcılarına sunuyor…

“SENSOWASH SLIM” YEDİ FARKLI DURAVIT TASARIM SERİSİ KLOZET İÇİN GEREKLİ YIKAMA VE HİJYEN FONKSİYONU SUNUYOR…

SensoWash Slim ile Duravit, teknolojiyi akıllıca kullanan yeni, minimalist bir değişkeni kişisel kullanıma sunuyor.

Dengeli oranları ve özellikle düz olan akıllı kapağı sayesinde, klasik bir kapak gibi görünen SensoWash Slim, pürüzsüz estetik ve zamansız modernlik arzusunu karşılıyor. Son derece pratik ve kolay kullanılabilir olan yeni akıllı klozet, özel ve genel kullanım alanları için en ideal bir çözüm.

Ultra-ince uzaktan kumanda özelliği akıllı klozet kapağının net tasarımını devam ettirirken; istenilen ComfortWash, RearWash ve ya LadyWash yıkama fonksiyonlarının seçilmesinde de kullanılıyor. Yıkama yoğunluğu, taharet çubuğunun pozisyonu ve su sıcaklığı ise kişisel kullanıma uyacak şekilde ayarlanabiliyor. Ayrıca klozet içini aydınlatan LED ile kullanışlı gece ışığı fonksiyonu bulunan SensoWash, karanlıkta yön bulmanıza da yardımcı oluyor.

Tüm fonksiyonları özel bir tuş kombinasyonuyla kilitlenip açılabilen akıllı klozet SensoWash, çizilmeye dayanıklı ve gözeneksiz yüzeyi sayesinde son derece hijyenik. Ayrıca bütün SensoWash Slim klozet kapakları, hızlı ve kolay bir şekilde temizlenmek üzere, çabucak çıkarılıp değiştirilebiliyor. Bu özelliği genel ve özel mekanlarda hijyenik açıdan muazzam bir avantaj sağlıyor.

DIN EN 1717 uyumlu entegre güvenlik cihazı sayesinde yıkama fonksiyonu son derece hijyenik olan SensoWash Slim; yeni P3 Comforts ve ME by Starck serilerinin yanı sıra, DuraStyle, Happy D.2, Starck 2, Starck 3 ve Darling New gibi yedi farklı Duravit serisiyle uyumlu…

“ME BY STARCK” EŞSİZLİĞE DİKKAT ÇEKİYOR

Minimalist tasarım, temel gereksinimlere odaklanma sanatıdır. Aynı zamanda sade formlara duygulara hitap eden unsurlar katarken, kişiyi ve kişinin stil anlayışını odak noktasına yerleştirme becerisidir ve bu; Philippe Starck’ın altından kalkabileceği bir meydan okumadır.

Fransız tasarımcı Philippe Starck, Duravit için yeni tasarımı “ME by Starck” ile mümkün olan en kapsamlı kişisel tasarım olanaklarını yaratmak amacıyla saf estetik arzusunu karşılayan ve tüm stillere uyabilecek bir koleksiyon yarattı. Philippe Starck ve Duravit, tasarımın yanı sıra modern teknolojiye de odaklanarak; klozet ve bidelerin ağırlıklarını azaltıp; gizli bağlantılı, çekici, gösterişli ve bağımsız bileşenlerin ortaya çıkmasını sağladı.

‘Kişisel banyo alanı tasarımı lavabo ile başlar’

450 mm’den 650 mm’ye kadar 6 adet çok yönlü lavabo çözümüyle ME by Starck, Duravit’in özel ve genel kullanım alanları için minimalist bir serisi. Ayrıca klozet ve pisuarlarda da bulunan narin kenarlar, yinelenen bir tasarım ögesi...

Hassas kenarlar, lavaboya hafif ve neredeyse kenarsız bir görünüm kazandırırken, lavabo iç haznesi oldukça büyük. 830 mm’den 1030 mm’ye kadar lavabo etajerleri, ayırt edici çizgileriyle dikkat çekici ve özellikle düz formuyla geniş kullanım alanı sunuyor. Çanak lavabo aynı zamanda dolap ünitesi veya çeşitli tezgahlarla kombine edilebiliyor.

Yıkama kanalsız teknoloji sayesinde sifon kanalının açık tasarımı, hijyenik ve kullanışlı bir klozet kullanımı sunuyor. Demontajı kolay SensoWash Slim akıllı klozet kapağı ile de beraber sunulan Me by Strack ile klozetlerde maksimum hijyen ve konfor elde ediliyor.

Serinin sade, çekici ve sağlam tasarımı ayrıca ME pisuarda da ortaya çıkıyor. Karakteristik ince kenarıyla pisuar, özel ve genel kullanım alanlarında zarif ve kullanışlı bir alternatif sunuyor. Sifon kanalının açık tasarımı, pisuarın iç yüzeyini tamamen yıkayan dinamik ve güçlü bir su akışı sağlarken, seramiğin hızlı ve hijyenik olarak temizlenmesine de olanak tanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)