​Gaggenau 200 Serisi Havalandırma Cihazları Yenilendi

Mükemmel bir şekilde entegre edilebilen mekan havalandırması...

Yaratıcı estetik tasarımları ve üstün özelliklere sahip ürünleri ile seçkin mutfaklara değer katan Gaggenau’nun 200 serisi havalandırma cihazları, yüksek verimliliğe sahip çözümler, tasarım çeşitliliği ve kolay kurulumu simgeliyor. AF 200/210/211 yassı davlumbazlar ve AC 200 fan ünitesi, seriyi, yüksek performanslı yeni cihazlarla tamamlıyor. Tüm Gaggenau ocakları ve cihazlarıyla kombine edilebilen bu cihazlar, her türlü mutfak mimarisine entegre edilebiliyor. Cihazların sahip olduğu minimalist tasarım, fırçalanmış paslanmaz çelik, alüminyum veya cam elemanları gözler önüne seriyor.

Ocaklar, dimlenebilen nötr beyaz renkte LED ışıklarıyla tek olarak aydınlatılabiliyor. Yüksek performanslı fanlara sahip olan tüm modeller, kirli hava işletimi ve havalandırma çalışmasına uygunluk arz ediyor. A ila A+ arası enerji verimliliği sınıfına sahip tüm yeni modeller, Kasım 2015’ten itibaren piyasaya sunulacak.

Gaggenau markası yöneticilerinden Sven Schneee, “İddialı ambiyansların mekan havalandırma sistemleri, gerek tasarım, gerekse işlevsellik açısından kusursuz olmak zorundadır. İnovasyon lideri olarak, tezgah üstü dolaplara monte edilen ilk uzatılabilir yassı davlumbazı 1982 yılında biz tanıtmıştık; o günden bu yana büyük bir kararlılıkla, bireysel mutfak projeleri için yüksek verimliliğe sahip havalandırma çözümleri geliştirmeye devam ediyoruz.” diyor.

Tasarım çeşitliliği ve işlevsellik

Beş modeli bulunan 60 cm ve 90 cm genişliğindeki yassı davlumbazlar AF 200/210/ 211, göze çarpmayacak şekilde tezgah üstü dolapların içine monte edilmek üzere düşünülmüş. Tüm modeller, öncülleri olan AH 250 ve AH 900 yerine kullanılabiliyor, yani sorunsuzca değiştirilebiliyor. Cihazlar, pişirme buharını güçlü bir şekilde emen cam elemanlı fırçalanmış paslanmaz çelik veya alüminyumdan bir buhar paneline sahip. Tutamak çıtasına hafifçe dokunulduğunda buhar paneli dışarı çıkıyor. Ayrıca yassı davlumbazın tezgah üstü dolabın içinde tamamen kaybolmasını sağlayan patentli bir alçaltılmış çerçeve de mevcut.

52 cm, 70 cm ve 86 cm genişliğindeki AC 200 fan üniteleri de neredeyse görünmez bir şekilde tezgah üstü dolapların içine monte edilebiliyor.

Yüksek performans

Tüm modellerde yüksek performanslı fırçasız DC motora sahip bir fan teknolojisi kullanıldığından, cihazların hepsi enerji tasarruflu ve sessiz çalışıyor. Cihazlar, elektronik kontrollü üç güç seviyesine ve bir yoğun kademesine sahip. Gücün sürekli yemek buharı oluşumuna göre ayarlanmasını sağlayan yassı davlumbazın otomatik fonksiyonu da oldukça konforlu.

Kolay kullanım

Patentli bir kolay montaj sistemi sayesinde, yassı davlumbazlar ve fan üniteleri kolayca monte edilebiliyor. Tüm cihazlar, hava tahliye veya hava dolaşım çözümü sunuyor. Verimli hava sirkülasyonu modülü ile kombine edildiklerinde, mükemmel bir performans sergileyen tüm cihazlar, eski yapılar, kirada oturulan veya enerji tasarruflu evlerde olduğu gibi, kirli hava borularının döşenmesi zor veya imkânsız olan yerlerde kullanılmak üzere mükemmel bir uygunluk sağlıyor. Sadece birkaç el hareketiyle üzerlerine aktif karbon filtreli bir hava sirkülasyon modülü oturtulabilen entegre fanlar, cihazların kolay kullanılabilmesini sağlıyor. Kolayca sökülebilen yağ filtreleri, bulaşık makinesinde kolayca yıkanabiliyor.

Gaggenau, 200 serisi havalandırma cihazlarına ait yeniliklerle, geleneksel havalandırma çözümleri uzmanlığının altını çiziyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)