​Form, Özyurt City Center Projesinin Üniversite ve Home Ofis Kısımlarını İklimlendiriyor

Form Şirketler Grubu inşaat sektörünün güçlü firması Özyurt A.Ş.’nin Esenyurt’ta inşaa ettiği City Center projesinin Home Ofis ve Üniversite kısımlarının iklimlendirmesini gerçekleştirdi.

Özyurt City Center projesinde, FORM VRF Sistemleri’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olduğu Mitsubishi Heavy Industries VRF klimalar kullanılıyor.

Üniversite ve Home ofis kısımlarında 1.200 kw’lık ısıtma ve soğutma sistemi için 460 adet iç ünite kullanılan projede heat pump sistemi tercih edildi.


Sistem nasıl işliyor?

Projede kullanılan Mitsubishi Heavy Industries VRF klima sistemleri; tek dış ünite veya dış ünite grubunun, bir veya birden fazla bağımsız noktaya hitap eden iç ünitelere bağlanmasıyla her alanının birbirinden bağımsız olarak arzu edilen ısıtma, soğutma ve havalandırma konfor şartlarını sağlıyor. Çift inverter teknolojisine sahip dış üniteler ile kısmi kullanımlarda minimum elektrik tüketimiyle istenilen konfor daha hızlı bir şekilde elde ediliyor.

Fosil yakıtlı ısıtma cihazlarına göre düşük CO2 salınımıyla çevreye ve kolay kullanımıyla da kullanıcıyla dost bir teknoloji olan Mitsubishi Heavy VRF sistemleri, tüm soğutma, ısıtma ihtiyaçlarınızı karşılıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)