​Buderus Kışa Hazır

Lider termoteknoloji markası Buderus, yeni nesil konvansiyonel kombisi Buderus Logamax U072’nin 35 kW kapasiteli modelini piyasaya sunuyor. Logamax U072, arttırılmış kapasitesi, geniş ve aydınlatmalı LCD ekranı, plakalı eşanjörü ve modülasyon fanı ile konvansiyonel kombiler arasında ön plana çıkıyor.

Enerjiyi verimli kullanma özelliğiyle dikkat çeken Buderus kombiler, üstün teknolojik donanımıyla uygun aksesuar kullanılması durumunda oda sıcaklığı kontrolü yapıyor.

Buderus Logamax U072, kademesiz sürekli modülasyon sayesinde ihtiyaç kadar ısı üreterek enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca Logamax U072 kompakt ölçüleri (700x485x315 mm) ile küçük dolapların içine sığabiliyor. Bu da kullanıcılara montaj yeri seçiminde daha çok seçenek sunuyor. Logamax U072 montaj ve kurulum kolaylığının yanı sıra yeni nesil geniş arka aydınlatmalı LCD ekranı ve ayar tuşlarıyla oldukça modern bir görünüme de sahiptir.

Buderus Logamax U072, artırılmış 35 kW’lik yeni kapasitesiyle On/off ve Open Therm kumandalar ile kullanılabiliyor. Oda kumandası kullanılması durumunda cihaz oda sıcaklığına göre modülasyon yaparak hem odayı istenen sıcaklıkta tutarak konfor sağlıyor hem de fazla ısı üretimini engelleyerek yakıt tasarrufu sağlıyor.

Bir kütüphanede hedeflenen ses seviyesinin altında bulunan 38 db(A) ses basıncı seviyesi ile sürekli konforu garantilerken, modülasyonlu fanı sayesinde de yüksek yanma verimi sağlıyor. Ayrıca Buderus U072 kombiler, Buderus’a özel pompa blokajını önleyen anti-blokaj sistemi ve soğuk kış aylarında cihazı koruyan donma koruma teknolojisine sahip. Plakalı eşanjörü sayesinde yüksek kullanım suyu konforu sunan U072, farklı kapasitelerdeki ihtiyaçlara cevap verebiliyor.

Buderus Logamax U072, yeni 35kW kapasiteli modeliyle tüm Buderus yetkili bayilerinde kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)