​Sesin Dekoratif Formda Yansıması: Snowsound

Özgün tasarım konseptleri ve yüksek kaliteli ses yalıtım teknolojileri ile öne çıkan İtalyan markası Caimi, ofis ve genel mekanlarda akustik düzenlemeye yardımcı olan ses panelleri 'Snowsound' ile tasarımı ve ses kalitesini tek bir üründe buluşturdu. Geometrik formları ve renk alternatifleri ile modern dekorasyona tam uyum sağlayan paneller, gürültü kalabalığını engelleyerek ses akustiğini düzenliyor. Tek teknolojiyle birçok çözüm sunan Snowsound, Türkiye'de sadece Addo Furniture'da kullanıcısı ile buluşuyor.

Tasarımın gücünü yansıttığı ofis mobilyaları ve aksesuar ürünleri ile öne çıkan İtalyan markası Caimi, görsel olarak mekanlarda özgün alanlar oluşturmasının yanında akustik ortamı optimize eden tasarımı Snowsound ile ofis dekorasyonunu tamamlıyor. İnce yapısına rağmen derin seslerden düşük seslere kadar tüm frekansları karakterize ederek ortama yansıtan Snowsound, geometrik ya da yuvarlak, istenilen formda ve renkte üretilebiliyor. Hafifliği sebebiyle tavan, duvar ve mobilyalara kolaylıkla uygulanan paneller, teknolojik, modern ve estetik görünümüyle yeni bir mimari akımın öncüsü.

Benzersiz tasarım ve kullanım kolaylığı bir arada...

Geri dönüşebilir olması sebebiyle çevreci özelliği bulunan Snowsound, dış kumaşı tamamen polyester ve diğer bileşenleri plastik ya da metal olarak üretiliyor. Ferrara Üniversitesi laboratuarlarında test edilen patentli tasarım, A sınıfı ses emilimi sağlayan UNI EN ISO 354 standartlarına uygunluk gösteriyor. Kumaş ve ses emici materyal arasında hiç boşluk olmadığı için toz ya da polen birikmesine imkan vermeyen ürün, dikişsiz yüzeyi sayesinde kolaylıkla temizlenebiliyor. Estetik formlar ile masa, duvar ve ayraç alanlarına uygulanabilen Snowsound, ses izolasyonunda tamamlayıcı aksesuar olarak yeni bir boyut ile teknolojiyi yaşam alanlarına taşıyor. Snowsound, akustik konfor sağlayan özellikleriyle German Design, Gran Design Etico, NeoCon, Product Inovations, Design Index ADI, International CES Innovations Design and Enginering Awards,Les Trophees de L'innovation, Horeca24 Innovazione Dellanlo gibi birçok ödüle sahip.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)