Buderus Logamax Plus GB172i; Üstün Konfor

Lider termoteknoloji markası Buderus’un yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları, fark yaratan tasarımının yanı sıra sağladığı yakıt tasarrufuyla da dikkat çekiyor.

Geniş ürün gamı ile her türlü ihtiyaca çözümler sunan, Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, yeni seri Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanları Türkiye’de de tüketicilerin beğenisine sundu.


İlk kez geçtiğimiz aylarda Almanya’da düzenlenen ISH Fuarı’nda tanıtılan Logamax plus GB172i yoğuşmalı kombi ve kazanlar, bugüne kadar Türkiye’ye ilkleri getiren Buderus’un yenilikçi ürün gamına eklendi. Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, fark yaratan tasarımıyla tüketicilerin estetik beklentilerini fazlasıyla karşılarken, maliyet yönetimi açısından da birçok avantaj sağlıyor.

Logamax plus GB172i, ısıtma sektörüne yeni bir soluk katacak

Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar’ın tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, Buderus’un geniş ürün gamı ve her türlü ısıtma ihtiyacı için özelleştirilmiş sistem çözümleriyle sektörün inovatif ve öncü markalarından biri olduğunu söyledi. Polat, “Tasarımından teknik özelliklerine, maliyet avantajından yoğuşma teknolojisine kadar benzersiz bir ürün olan Logamax plus GB172i, hafızalara kazınmış klasik kombi imajını yeniden şekillendirecek” dedi.

Türkiye’de pek yakında doğalgaz olmayan şehir kalmayacağını, uzun zamandır kullanılan kombilerinse değişim zamanının geldiğini vurgulayan Polat, bunun da ısıtma sektöründe önemli hareketlilik yarattığını kaydetti. Polat, “Her geçen yıl gelişen teknoloji, kullanıcıların tercihlerinin uzun ömürlü ve güvenilir cihazlardan yana olmasını sağlıyor. Bu doğrultuda konvansiyonel kombiler pazar payı kaybederken, yerlerini daha ekonomik ve çevre dostu yoğuşmalı kombiler alıyor” diye konuştu.

Polat, yeni teknoloji ürünü Logamax plus GB172i ile ilgili, “Bizim için daha yapacak çok iş, keşfedecek çok yenilik var. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de insanlık için, yaşam için teknoloji üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Tarhan: “Gelecek önümüzde değil, peşimizde…”

Basın toplantısına katılan, Türkiye’de fütürist akımın öncülerinden M-GEN Gelecek Planlama Merkezi'nin Başkanı Ufuk Tarhan ise gelecek için gerekenleri tasarlamanın ve anlamlandırma yetkinliği kazanmanın her zamankinden daha kritik bir hal aldığının altını çizdi. “Yenilenebilir Enerji alanında müthiş atılım ve dönüşümler arifesindeyiz. Diğer yandan yeni nesil uzay çalışmaları ışık hızında ilerliyor. Bunların tamamını Nano ve Genetik teknolojilerdeki gelişmeler tetiklemeye devam ediyor. Gelecek önümüzde değil, peşimizde…” şeklinde konuştu.

Logamax plus GB172i: Hem tasarımı hem teknolojisi hem de sağladığı tasarrufla dikkat çekiyor

Buderus mühendislerinin titiz çalışmalarıyla tasarlanan Logamax plus GB172i, öncelikle tasarımıyla dikkat çekiyor. Titanyum cam ön paneli, modern çizgiler barındıran özel tasarımı, siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğiyle şık ve kaliteli mekanlara hitap ediyor.

Açılır alt kapağın altında gizli kumanda ünitesi bulunan kombi, baca gazı içinde bulunan su buharını yoğuşturarak konvansiyonel kombilere oranla aynı miktarda yakıttan daha fazla ısıtma enerjisi üreterek ekonomik bir kullanım sağlıyor. Ayrıca Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, Buderus mühendisleri tarafından geliştirilmiş olan eşanjör sayesinde kolay kirlenmediği gibi kolayca da temizleniyor. Böylelikle bakım aralıkları uzarken maliyetler de minimuma iniyor.

Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, hem oda sıcaklığı hem de dış hava sıcaklığına göre ayarlanabilen Logamatic TC100 oda kumandası ile kullanılabiliyor. Bu kumandanın en çarpıcı özelliği, mobil telefona ya da tablete yüklenen bir uygulama ile kombiyi, istenilen yerden istenilen anda açıp kapatabilmesi.

Bu uygulama sayesinde evler ya da işyerlerindeki Buderus Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazanlar, kilometrelerce uzaktan bile istenilen ortam sıcaklığına ayarlanabiliyor. Böylece, ısıtma sezonu boyunca gerekli olan ısıtma ihtiyacı kadar ısı üretilirken, hem yakıt tasarrufu hem de ısınma konforu bir arada sağlanıyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)