A' Tasarım Ödülleri

A' Tasarım Ödülleri ve Yarışması her yıl yapılan, dünyanın önde gelen uluslararası ve jürili tasarım yarışmasıdır. A' Tasarım Ödülleri çeşitli yaratıcı alanlarda farklı ülke ve disiplinlerden gelen sadece en iyi tasarımcıları öne çıkarmak için düzenlenir. Yarışma başvuruları ikili değerlendirmeden geçer ve deneyimli akademisyen, seçkin basın mensupları ve başarılı profesyonellerden kurulu tarafsız bir jüri heyeti tarafından değerlendilir. A' Tasarım Ödülleri ve Yarışması tüm A' Tasarım Ödülleri sahibine A' Tasarım Ödülü aracılığıyla şöhret, prestij, tanıtım ve uluslararası tanınma vaad eder.

"A' Tasarım Ödülü", ödüllü tasarımlar için çok imrenilen ve geniş kapsamlı bir kazanan setidir. "A' Tasarım Ödülü" şunları ve daha fazlasını içerir: Metal çerçevede uluslararası tasarım mükemmeliyeti sertifikası, İtalya'daki gala gecesine davetiye, ödüllendirilen projenin online ve offline sergilenmesi, ödüllendirilen projelerin A2 posteri, en iyi projeler andacının basılı kopyası, lüks siyah kutusunda özel 3D baskılı metal ödül kupası, gerçekten uluslarası hedef kitleye erişmek için projenin 20+ dile çevrilmesi, kazananla röportaj, basın bültenine hazırlık ve dağıtım, yazışmalarınızda "A' Tasarım Ödülü Kazananı Logo"sunu kullanmak için lisans, ödüllü çalışmaların binlerce yayında tanıtılması, basın iş ortaklarınımız aracılığıyla medyada görünümü, Dünya Tasarım Sıralamaları'na dahil edilmesi ve çeşitli pazarlama araçlarına erişim.

A’ Tasarım Ödülleri ve Yarışması farklı ülke ve yaratıcı disiplinlerdeki en iyi tararım çalışmalarının tanınması için kurulmuştur. A’ Tasarım Ödülleri ve Yarışması’nın ilk amacı tüm ülke ve endüstri alanlarındaki en iyi tasarımları öne çıkararak iyi tasarım uygulamaları ve disiplinleri için global farkındalık yaratmaktır. A’ Tasarım Ödüllerinin en önemli hedefi ise tasarımcıları, şirketleri ve markaları topluma fayda sağlayacak üstün ürün ve projeler üretmelerini sağlamaktır.

A’ Tasarım Ödülleri ve Yarışması’nın bilimin, tasarımın, yaratıcılığın ve teknolojinin sınırlarını zorlayarak toplumu ilerletmek gibi iyiliksever bir amacı da vardır. A’ Tasarım Yarışması tüm endüstriyel sektörlerde yaratıcılığı, orjinal fikirleri ve konsept üretimini ateşlemeyi ve ödüllendirmeyi hedefler. Ödül kazanan tasarımlara verilen A’ Tasarım Ödülü Kazanan logosu dünyanın daha iyi bir yer olmasına yardım eden orijinal, fonksiyonel ve etkin tasarıma işaret eder.

Her yıl, yenilik, teknoloj, tasarım ve yaratıcılık üzerine odaklı projeler A' Tasarım Ödülü ile ödüllendiriliyor. Katılımlar her yıl 28 Şubat'a kadar kabul ediliyor ve sonuçlar 15 Nisan'da açıklanıyor. Dünya çapında tüm tasarımcılar bu yarışmaya en iyi çalışma, proje ve ürünleri ile katılmaya davet ediliyor. Katılımlar son 10 yılda tasarlanmış olmak kaydıyla kabul ediliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)