Aksa ​Jeneratör, Hızlı Hizmetin Önemini Artırıyor

Elektrik kesintilerinde hayatımızın kaldığı yerden devam etmesini sağlayan jeneratörlerin kullanım ömrünü servis desteği belirliyor. Aksa Jeneratör Yetkili Servisleri, ihtiyacınız olan her an, jeneratörünüzün tam kapasite ile çalışması için ürün kalitesinin yanına kapsamlı servis desteğini de ekliyor. Aksa Jeneratör, ihracat yaptığı tüm ülkelerde bulunan yetkili servisleri, Türkiye genelindeki 300 çalışanı ve 85 servis noktası ile kullanıcılarının jeneratör ihtiyaç bakımını karşılıyor.

Jeneratör devi Aksa Jeneratör, gücünü yaygın ve kusursuz hizmet ağından alıyor. Kalite standartlarında ve teknik talimatlara uygun garantili bakım hizmeti ile Aksa Jeneratör, servis güvencesini kullanıcılarına sunuyor.


Jeneratör ihracatı yaptığı tüm ülkelerde servis hizmeti veren Aksa Jeneratör, yurtiçi ve yurtdışında, her kıtada bulunan bölge müdürlükleri ve o bölge müdürlüklerine bağlı olan ülke servis noktaları ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet desteğini, alınan ürünün beraberinde kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Aksa Jeneratör Yetkili Servisleri son teknoloji ile donatılmış cihazları, servis araçları ve uzman kadrosuyla, hızlı ve güvenilir hizmeti müşterilerine sunuyor.

İhtiyacınız olan her an Aksa desteği yanınızda

Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan servis desteğini kullanıcılarına sunanan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile çalışmasına olanak sağlıyor.

“Amacımız kusursuz hizmetin kapılarını aralamak”

Aksa Jeneratör kullanıcılarının ihtiyaç duydukları her an Aksa Jeneratör yetkili servislerinden hızlı ve güvenilir hizmet almalarının önemine vurgu yapan Aksa Servis Genel Müdürü Ömer Saner “Aksa Jeneratör olarak amacımız, ürün kalitesinin yanına servis kalitesini koyarak kusursuz hizmeti kullanıcılarımıza sunmak. Sadece satış değil, güç ve yer tespiti, montaj ve periyodik bakım hizmeti, geniş yedek parça stoğu ve en hızlı şekilde parçanın temin edilmesi gibi pek çok satış sonrası hizmette kullanıcılarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Kesintisiz enerjinin yanında hızlı ve güvenilir servis desteği ile de Aksa Jeneratör kullanıcılarını ayrıcalıklı kılmaya çalışıyoruz” sözleriyle servis konusundaki hassasiyetlerine vurgu yaptı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)