​Şişecam Düzcam

Dünyanın en büyük düzcam üreticilerinden Şişecam Düzcam, 'Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması (UMÖB)' kapsamında Gaziantep'te öğrenciler ile buluştu. Öğrenciler tarafından her yıl iki kez düzenlenen buluşmada Şişecam Düzcam, ‘Tasarımın Şeffaf Yüzü’ isimli bir de atölye çalışması düzenledi.

09.02.2016 – Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Gaziantep’te öğrencilerle buluştu. Şişecam Düzcam, öğrenciler tarafından 1993 yılından bu yana, yılda 2 kez düzenlenen ‘Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması’nın (UMÖB) platin sponsoru oldu.

UMÖB etkinlikleri kapsamında 25 Ocak 2016 tarihinde bir de ‘’Tasarımın Şeffaf Yüzü’ isimli atölye çalışması düzenleyen Şişecam Düzcam, etkinlikte geleceğin mimarlarıyla; cam ürünleri ve uygulama alanlarını paylaştı. Ayrıca atölye kapsamında mimarlık bölümü öğrencilerinin cam ürünlerini tasarım çalışmalarında kullanmasına da olanak sağlayan Şişecam Düzcam, çeşitli projeler üretmelerine de olanak sağladı.

Şişcem Düzcam ‘Tasarımın Şeffaf Yüzü’ etkinliğinin son gününde ise ‘Tasarımın Şeffaf Yüzü: Cam’ konulu sunumunu Zeugma Müzesi’nde öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Sunum sonrasında öğrenciler, Isıcam K düzeneğini ve cam numunelerini birebir test ederek Şişecam Düzcam ile ilgili daha detaylı bilgiye sahip oldular.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)