​Hijyen Plus Teknolojisi Renklendi

Seramik sağlık gereçleri sektöründe trendlerin belirleyicisi Elmor, SEREL ürün gamında renk alternatifli hazırladığı serileriyle banyolara yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor. Hijyen Plus teknolojisinin maksimum temizlik konforu ise renkli tasarımlar da dahil artık tüm SEREL ürünlerinde…

Seramik sağlık gereçleri pazarının öncü firmalarından ELMOR, Şubat ayında Unicera Fuarı’nda tanıttığı SEREL markalı renkli yeni tasarımları ve teknolojileriyle banyolarda büyük bir dönüşüm başlatıyor. SEREL, Hijyen Plus özelliğini yeni renkli tasarımlarında ve tüm beyaz ürünlerinde standart olarak sunuyor.

SEREL, tasarım ve fonksiyon olarak senkronize şekilde hazırladığı vitrifiye ürünleriyle banyolara yeni bir zevk ve dekorasyon anlayışı getiriyor. Tasarım ve renklerin yanı sıra su tasarrufu sağlayan teknolojileriyle de öne çıkan SEREL, tüketici ve çevre dostu ürünleriyle trendleri belirlemeye devam ediyor.

Hijyen Değil, Hijyen Plus

SEREL, tüm segmentlerdeki ürünlerinde, gümüş iyonları teknolojisini kullanıyor.Yani tüm segmentledeki SEREL’ler Hijyen Plus özelliği sayesinde maksimum temizlik ve maksimum tasarrufu bir arada sunuyor. Hijyen Plus özelliği sayesinde yüzeyler kir tutmuyor; banyolar kolayca temizlenirken kullanıcılar da bakterilere karşı korunuyor. Hijyen Plus, bakteri oluşumunu minimize ettiği için su ve detarjan kullanımını en aza indiriyor. Böylelikle hem tasarruf sağlıyor, hem de kimyasal kullanımı azaldığından doğayı koruyor. Ayrıca bu teknoloji için SEREL fiyat farkı uygulamıyor. Üstelik kullanıcılar ömür boyu bu özellikten yararlanabiliyor.

Her adımda kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkan SEREL Hijyen Plus yüzey teknolojilerini, bu yıl itibariyle renkli ürünleri de dahil olmak üzere ekstra bir maliyet olmaksızın tüm ürünlerinde standart hale getirdiklerini belirten Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, renkli ürünlerle sektöre büyük bir yenilik getirdiklerinin altını çizdi. Günderen, “SEREL’in toprak ürününü renklendirdik ve banyolarda ürünler arasında renk uyumu oluşturan setler hazırladık. Özgün tasarım ve renklerle oluşturduğumuz ürün serilerimiz, aynı zamanda çevre ve tüketici dostu teknolojilere de sahip. Renkli tasarımlar da dahil olmak üzere tüm SEREL ürünlerimizde ”hijyen plus” özelliği bulunuyor. Çevre dostu olmayı her zaman çok önemsiyoruz. O nedenle bu yıl kullanıcı dostu olarak tasarruf ve güvenliği de ön plana çıkartan, yani senkronize bir bütünlük sunan ürünler hazırladık” dedi.

ECA kalite ve güvencesiyle sunulan bataryalarda 10 yıl garanti süresi bulunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)