TÇMB 58. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Seçimli 58. Olağan Genel Kurulu 12 Şubat 2016 tarihinde Ankara’da Birlik Merkezinde yapıldı.

Toplantının Divan Başkanlığına Mürsel Öztürk (Bursa Çimento), Başkan Vekilliğine Kadir Büyükkara (Konya Çimento) ve Katip üyeliğine de İsmail Bulut (Ado Çimento) seçildiler.

TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı M. Şefik Tüzün açılış konuşmasında 2015 yılı Dünya ve Türkiye ekonomisinde son durum, 2015 yılı çimento üretimi, tüketimi, kapasite gelişimi ve 2016 beklentileri hakkında detaylı değerlendirme yaptı ve 2015 yılı Birlik çalışmalarını üyeler ile paylaştı.

TÇMB CEO’su Oğuz Tezmen ise yaptığı konuşmada, Birliğin 2015 yılı çalışmaları ve 2016 yılı bütçe tasarısı hakkında Genel Kurula bilgi sunarak, önemli yatırım, organizasyon ve proje başlıklarına değindi.

Toplantıda 2016 yılı Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyetleri oylanarak ibra edildi. 2016 yılı Bütçe Tasarısı oy birliği ile kabul edildi ve yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri seçildi.

Yönetim Kurulu’nun aynı gün yapılan toplantısında; Votorantim Çimento temsilcisi M. Şefik TÜZÜN, yeniden TÇMB Başkanlığına seçildi. Nuh Çimento temsilcisi K. Gökhan Bozkurt Başkan Vekili, Bursa Çimento temsilcisi Mürsel Öztürk de sayman üye oldu.

TÇMB’nin yeni üyeleri MEDCEM Çimento ve SYCS İnşaat Çimento Yönetim Kurulu’nda yer aldı.

TÇMB’nin 22. Başkanı olan M. Şefik TÜZÜN, 28.02.2008 tarihinden bu yana TÇMB’nde Yönetim Kurulu üyesi olarak çeşitli organlarda görev yaptı. 27 Şubat 2015 tarihinden itibaren de Başkan olarak çalışmalarını sürdürüyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)