Knauf Sandstone-Design “Yılının En Yenilikçi Markası”

Knauf Sandstone-Design, 18 Haziran tarihinde Bonn’da 12.si düzenlenen, Plus X Award ödül töreninde “Yılının En Yenilikçi Markası” kategorisinde aldığı ödülle başarısını perçinledi. Törende, 27 farklı endüstriden oluşan jüri tarafından onaylanan Sandstone-Design ürünleri; “dış ve iç duvarlar için gerçek bir yenilik, etkileyici ve işlevsel bir tasarım.” şeklinde yorumlandı.

Knauf’un cephe tasarımı alanındaki markalarından biri olan Sandstone-Design; dünya çapındaki yenilikçi teknolojilerin, spor ve yaşam tarzı ürünlerinin en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Plus X Award ödül töreninde “Yılının En Yenilikçi Markası” ödülünü alarak önemli bir başarı gösterdi.

Knauf, her zaman olduğu gibi yenilikçi bakış açısıyla, dış cephe ısı yalıtım sistemleri konusunda standartları yükseltmeyi sürdürüyor. Knauf’un mantolama sistemleri, kullanıcısına sadece işlevsellik değil, aynı zamanda görsel zenginlik ve tasarım özgürlüğü de sunuyor. Bu kapsamda Knauf’un dış cephe mantolama sonrası kaplama ürünü olan Sandstone-Design, sekiz farklı renk ve doku seçeneğiyle ısı yalıtımı sonrası cephelere yepyeni bir görünüm ve özel bir anlam kazandırıyor.

Sandstone-Design; doğal taşın belirli bir üretim süreci sonunda yaprak haline getirilmesiyle üretiliyor ve esnek bir cephe kaplama malzemesi olarak mantolamada kullanılıyor. Tamamen kum taşından üretilen ve yüzeyi taşın doğadaki kendi formundan oluşan Sandstone-Design, gerek ürün tasarımı, gerekse göze hoş görünen ince, doğal gölgeleri ve istisnai renklere sahip kapsamlı motifleriyle kullanıcılarına estetik bir görünüm sunuyor. Bilinen bütün bu özelliklerinin yanında Sandstone-Design, dış ortamdaki kirlere ve kötü hava koşullarına karşı yapılara, uzun süreli koruma sağlıyor. Aynı zamanda bu ürünlerde hasar görmüş bir parçanın değişimi de son derece kolay oluyor. Knauf, 2 milimetre kalınlığındaki Sandstone-Design ürünlerini, 500x150, 600x300, 400x200 ve 2600x1200 mm ebatlarıyla piyasada satışa sunuyor.

2 mm kalınlığındaki Sandstone-Design ürünleriyle uygulamada mekanik montaja ihtiyaç duyulmuyor. Plakalar, ısı yalıtım levhasının ve sıvanın hemen üzerine, binaların ek yerlerine, geniş alanlara kolaylıkla monte edilebiliyor. Sandstone-Design hafif olan plakaların esnek yapı özelliği sayesinde yuvarlak yüzeylerde ve tüm köşelerde de kolaylıkla uygulanabiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)