Bu Yılın Teması; ‘The Power Of And’

“Dünyayı daha iyi markalarla yeniliyoruz” sloganıyla yola çıkan Global Sustainable Brands Platformu, her geçen yıl büyüyerek 6 kıtada toplam 12 kente ulaştı. Önde gelen uluslararası kariyer platformu The Daily Muse tarafından dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen Global Sustainable Brands ağı; San Fransisco, Barcelona, Rio De Janeiro, Kopenhag, Sidney, Tokyo, Cape Town, Buenos Aires, Bangkok, Kuala Lumpur ve Boston ile birlikte İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Sustainable Brands’in İstanbul ayağında bu yıl; marka, pazarlama ve iletişim dünyasından değişimin liderleri, 26-27 Mayıs tarihlerinde 4. kez Swissotel The Bosphorous’ta bir araya geliyor.

Bu yılın teması; ‘The Power Of And’

Bugünün dünyasında tüketici davranışları değişiyor, markalar için belirsizlikler artıyor. Son 10 yılda yaratılan milyar dolarlık markalar geçmişten daha farklı stratejiler ve değerlerle global iş dünyasını şekillendiriyor. Başarılı markalar artık başarıya giden yolun birlikte yaratılacağına inanıyor. Sustainable Brands 2016 Istanbul, bu yıl ‘The Power Of And’ temasıyla bugünün markalarına, gelecekte de ‘daha iyi ve tercih edilen olmak’ için, farklı tarafları birleştiren işbirlikleri gerçekleştirmek gerektiğini anlatacak.

Marka Stratejisi, İletişim, İnovasyon ve Tasarım, Tedarik Zinciri ve Satın Alma, Tüketici Davranışları ve Etkileri, İnsan Kaynakları ana eksenlerinde gerçekleşecek olan Sustainable Brands 2016 Istanbul, ulusal ve uluslararası konuşmacıların gerçekleştirecekleri sunumlara ve atölye çalışmalarına sahne olacak. ; profesyonelleri bir araya getirecek.

BASF ve Unilever’in platin sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sustainable Brands 2016 Istanbul’un iletişim sponsorluğunu ise Vodafone üstlenecek. Konferansın gümüş sponsorları arasında Ülker ve Schneider Electric yer alıyor. Prefabrik Yapı ve TAV’ın sponsorlar arasında yer aldığı konferansa TKYD, SKD, İDA, GİAD, KİD, TÜAD, YEKON, ETÜDER gibi önemli dernekler destek veriyor.

Siz de geleceğe yön vermek için dünyanın en önemli 50 konferansı arasında gösterilen Sustainable Brands 2016 Istanbul’a katılabilir, http://sustainablebrandsistanbul.com/2016/ adresini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)