​Yeni Ve Yenilenen Binaların Gözdesi; Kullandıkça Kazandıran Daikin Altherma

Isınırken tasarruf etmek isteyen tercihini Daikin Altherma’dan yana yapıyor.

İklimlendirme sektörüne kattığı çevreci ürün ve çözümlerle rakiplerinden ayrışan Daikin’in, Eurovent ve EHPA (Avrupa Isı Pompası Birliği) kalite sertifikalı Altherma ısı pompaları kullandıkça kazandırıyor. Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi gören Daikin Altherma, kullanıcılarının ısınma ve sıcak su ihtiyacına ekonomik, çevre dostu ve konforlu bir çözüm sunuyor.

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin’in Eurovent Sertifikası ve Avrupa Isı Pompası Birliği’nce verilen EHPA Kalite Sertifikasına sahip Altherma ısı pompaları Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor.

Pahalı fosil yakıtlar tüketen geleneksel ısıtma sistemlerine göre çok daha az enerji ile daha yüksek verim sağlayan Daikin Altherma, kullanıcılarına önemli bir maliyet avantajı sunuyor. Avrupa’nın en çok satan ısı pompası olan Daikin Altherma, yeni ve yenilenmekte olan tüm yaşam alanlarında tercih ediliyor.

ISI POMPALARINDA TEKNOLOJİ LİDERİ

Isı pompası pazarının lideri Daikin’in sunduğu yenilikçi ve çevreci ürünlerin üst düzeydeki tüm standartlarını taşıyan Daikin Altherma, fosil yakıtlara veya elektriğe dayalı klasik bir ısıtma sistemine göre 5 kat daha verimli çalışıyor. Dış havadaki ısıyı kullanarak daha az enerji sarf eden Daikin Altherma, kullandığı her 1 kW'lık enerjiye karşılık en az 5 kW'lık ısı üretiyor. Kurulum ve bakım ihtiyacı düşük olan Daikin Altherma, inverter kompresör teknolojisi ile yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

Hem dış hem de iç ünitesi ile kompakt bir tasarıma sahip olan Daikin Altherma, ısıyı havadan alıyor. Herhangi bir yerin kazılmasına veya sondaja gerek olmadan kurulumu gerçekleşen Daikin Altherma, dumansız ve alevsiz çalışıyor.

Üretilen ısının yüzde 80’ini yenilenebilir kaynaktan (hava) sağlayan Daikin Altherma, düşük karbondioksit (CO2) emisyonu ile çevreci bir çözüm sunuyor. Tek bir merkezden yönetilebilen Daikin Altherma, bu özelliği ile konutların yanı sıra otel, spor merkezi, SPA, hastane, kütüphane ve okul gibi mekanlarda da tercih ediliyor.

4 MEVSİM KESİNTİSİZ KONFOR

Konforlu sistemler üretirken enerji tüketimi, ürün geri çevrimi ve atık azaltma konularına önem veren Daikin felsefesinin bir ürünü olan Altherma, -25°C’ye varan zorlu iklim koşullarında dahi verimli bir şekilde ısı transferi yapabilme özelliğine sahip. Radyatörlere, yerden ısıtma sistemlerine ve fan coil ünitelerine bağlanabilen Daikin Altherma, düşük maliyeti ile yeni ve yenilenmekte olan yaşam alanları için iyi bir yatırım olarak görülüyor.

Ekonomik, çevre dostu ve konforlu çözümler sunan Daikin Altherma ısı pompaları, kış aylarında kullanıcılarının ısınma ve sıcak su ihtiyaçlarını karşılarken, sıcak yaz günlerinde de soğutma yaparak dört mevsim kesintisiz konfor sunuyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)