Motorlu Dış Cephe Jaluzileri ile Yaşam Alanları Güvende

Yaşam alanlarının gizliliğini korumak, gerektiğinde güneş ışınlarını ev eşyalarından uzak tutmak, doğal ışığı ayarlamak ve rahatsız edici yansımaları gidermek için dış cephe jaluzileri en ideal çözüm olarak öne çıkıyor. Ev otomasyon sistemleri markası Somfy, şimdi dış cephe jaluzilerini motorlu sistemlere dönüştürerek yaşam alanlarına ekstra konfor katıyor.

Ev ve iş yerlerinde açılır-kapanır mekanizmalar için motorlar ve otomatik sistemler geliştiren Somfy, tüm dış cephe jaluzisi türlerini motorla donatarak yaşam alanlarını konforla tanıştırıyor. Bu sayede ışığı ayarlamak ve evinize giren güneş ışığı seviyesini kontrol etmek için uzaktan kumandanızın bir tuşuna basmak yeterli oluyor. Somfy güneş sensörleri ile otomatik olarak da kontrol edilebilen dış cephe jaluzileri, evinizi serin tutuyor, bitki ve eşyalarınızı güneş ışınlarından koruyor. Zamanlayıcı ise davetsiz misafirleri uzak tutmak üzere; dış cephe jaluzisini harekete geçirip ışıklarınızı yakarak evde olduğunuz izlenimi yaratıyor.

Radio Technology Somfy® özelliği sayesinde dış cephe jaluzileriniz, evinizdeki diğer motorlu açılır sistemlerle (tenteler, perdeler ve garaj kapıları) aynı kumanda üzerinden yönetilebiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)