​Özdilekpark AVM Projesinde Schindler Asansörleri Tercih Edildi

Otel ve ofis binaları ile birlikte AVM için de tek çözüm ortağı olan Schindler, projeye, ofis binasında erişimi yönetmede ve kontrol etmede önemli bir yol oynayan kişiselleştirilmiş varış yeri teknolojisi Schindler “PORT” ve “Lobby Vision” ile katkıda bulundu.

Schindler’in “PORT” teknolojisi, kişiselleştirilmiş hizmet ve erişim kontrolü sunarken trafik akışını bir bina içerisinden optimize ediyor. Her kullanıcının bina içindeki yoğunluğunu planlayıp onlara varış yerlerine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmaları için yollar sunan Transit Yönetimi, entegre erişim, rehberlik, taşıma ve güvenlik özellikleri ile tüm binadaki faaliyeti optimize ederek, daha fazla kullanılabilir alan ortaya çıkarıyor ve daha düşük enerji tüketimi ile daha iyi güvenlik seviyesi elde edilebiliyor.

Schindler, Özdilek Tower’a ayrıca; toplam 17 adet Schindler 7000 serisi high-rise asansör, 33 adet yeni nesil Schindler 5500 asansör, 1 adet Schindler 3300 çevreci ve fonksiyonel asansör, 68 adet Schindler 9300 AE yürüyen merdiven ve 12 adet Schindler 9500 yürüyen bant ile katkıda bulundu.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)