​Sustainable Brands 2016 İstanbul Bugün Başladı

‘Başka bir gezegenimiz yok, şimdi harekete geçme zamanı!” 

SUSTAINABLE BRANDS 2016 ISTANBUL, bu yıl bir kez daha sürdürülebilir gelecek için çalışan marka liderlerini bir araya getirdi. İstanbul Swissotel’de başlayan konferansta, yeni marka stratejileri, inovasyon, dijitalleşme, yeni tüketici trendleri, tedarik zinciri, sürdürülebilirlik hedefli start-up, sosyal etki ve iletişim konuları masaya yatırılıyor. 

Konferansın dikkat çeken konuşmacılarından İspanyol ECOALF markasının yaratıcısı Javier Gyoneche, “Başka bir gezegen yok!” diyerek harekete geçme çağrısı yaparken, 2015 yılının en önemli 10 medya ve iletişim gurusundan biri olan Jakob Tröllback, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine yönelik kurguladıkları yeni iletişim dili hakkında bilgiler verdi. Marka trendisi Jody Turner ise ‘marka yapıcı’ olarak nitelediği bugünkü kuşaklara yeni bir dünya yaratmaları için fırsat verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

BASF, Unilever, Vodafone, Schneider Electric, Sunar Grup gibi dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen sürdürülebilirlik liderleri, Sürdürülebilir Markalar Konferansı katılımcılarına nasıl bir gelecek hedeflediklerini anlattı. Konferans yarın da önemli konuşmacıların katılımıyla devam edecek.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)