Kahyaoğlu: Çevre Ve Enerji Dostu Olmaya Devam Edeceğiz

Tüm dünyada her yıl 5 Haziran tarihinde kutlanan “Dünya Çevre Günü” nde, AKG Gazbeton İşletmeleri Genel Müdürü Ali Şükrü Kahyaoğlu tüm paydaşlara yönelik önemli çağrılarda bulundu.

Ülkemizin önde gelen ve kendi sektöründeki lider kuruluşlarından biri olan AKG Gazbeton’un çevre ve enerji dostu olmaya devam edeceğini belirten Kahyaoğlu; “Sürdürülebilir kalkınmada işletmelerin rolünün ‘Kurumsal Vatandaşlık’ olması gerektiğinin altını çizdi.

Yerel, ulusal ve uluslararası topluluklarla olan ilişkilerin bütünsel yönetimi olarak karşımıza çıkan “Kurumsal Vatandaşlık” kavramının özel ve kamu tüm kurumlar tarafından benimsenmesinin önemine değinen Kahyaoğlu; “Biz AKG Gazbeton İşletmeleri olarak kurumsal vatandaş olmaya çevre ve enerji dostu üretimle ve ürün yelpazemizle hizmet ediyoruz. Bu konuda duyduğumuz sorumluluk bize önemli görevler yüklüyor. Kurumumuz üretim süreçlerinden, dağıtım süreçlerine, nihai ürünümüzün kullanıldığı tüm alanlardan, kalite yönetimimize kadar yerel, ulusal ve uluslararası topluluklara örnek vatandaşlık vizyonu ile yaklaşıyor. Ülkemizde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı gibi kurumlardan aldığımız proje ve ürün ödüllerinin yanı sıra, Birleşmiş Milletler Çevre Örgütü tarafından Türkiye’den seçilen tek firma olmanın da haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi
.
Sürdürülebilir Yeşil Bina Projelerinin de önemli tedarikçilerinden biri olan AKG Gazbeton İşletmeleri’nin, Çevre Dostu Binalar Konseyi’nin kurucu üyelerinden biri olarak yer aldığına da değinen Kahyaoğlu; “Bugün ülkemizde TBMM Başbakanlık Resmi Konutu, Tekfen Kağıthane Ofisleri, Hilton Garden INN İstanbul, İstanbloom, NEF09, Torun Tower, Piri Reis Üniversitesi, Tekfen Bomonti, gibi yeşil ve sürdürülebilir projelerde AKG Gazbeton ürünleri tercih edildi. Bu projelerin sayısının artmasında ülkemizin değerli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan ÇEDBİK’in önemli bir yeri var. Biz de bu önemli organizasyonun bir parçası olmaktan mutluyuz. Sürdürülebilir Yeşil Bina Projelerinin sayısının her geçen gün artmasını temenni ediyoruz. AKG Gazbeton İşletmeleri, ürün, üretim ve hizmet anlayışı ile çevre ve enerji dostu olmaya devam edecek.” dedi.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)