​EVE Projesi: Öğrenciler Sınırlarını Zorluyor.

2016 yılı Earthship Akademi’nin varoluşunun altıncı yılı. EVE projesi, deneysel mimarlık için belirlenen 8000 m2’lik alanın bir parçası olup bu yıl eklenen sınıflardan bir tanesi. İnşaatın büyük bir kısmı yeni Picuris Dünyagemisi’nde gerçekleşmiş. Bu global tasarım en yeni parça ve tekniklerden faydalanan, yüksek performanslı, lastikler ve yatay bağlantılarla oluşturulmuş ve çatısı öğrenciler tarafından yapılmış bir Karagemisi.

New Mexico eyaleti bu projede öğrencilere standart inşaat sınırları olmadan yeni teknikleri deneme özgürlüğü sağlıyor. Kara gemisi Akademisi’nde öğrenciler, dünyada benzeri olmayan, son derece geniş çeşitlilikte binalarda çalışıyor. İnşaat pratiği, eğitim turları ve sınıf içi eğitimler ile ilk elden eğitim alıyorlar.

Bu Global Karagemisi, ziyaretçi merkezinin arkasında yer alıyor ve tasarımın tanıtımını yapmak için bir gösteri evi olarak kullanılıyor. Gıda üretimini tanıtmak için buraya lastik sarnıca bağlı olan eğimli bir sera inşaa edilmiş, bu bina cam ve çifte kola kutusu duvarlarla kapatılmış.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)