Dış Mekanda İç Mekan Konforunu Palmiye Crown İle Yaşayın!

Dört mevsim dış yaşam alanları yaratan Palmiye, Crown pergola sisteminin oval formu sayesinde ferah yaşam alanlarına kavuşturuyor. 

Pergola sistemlerinde lider firma Palmiye, Crown ile evlerin, restoranların, bahçelerin, kafelerin dış alanlarını yazın serin kışın sıcak yaşam alanlarına dönüştürüyor. Hızlıca değişen hava şartlarına uyum sağlayan pergola sistemi Crown, kullanıcı dostu ve yenilikçi tasarımı ile misafirlerin keyif dolu zaman geçirebilecekleri rahat ortamlar sunuyor.

Crown, oval formu sayesinde mekânın havadar ve ferah olmasını sağlıyor. Pergolalar kapalı olduğunda, rüzgar kesici sistemi sayesinde iç alandaki hava muhafaza ediliyor. Crown, Amerika, Fransa, İspanya ve İtalya’dan ithal edilen; renkleri, desenleri ve estetik tasarımları geniş çeşitlilikte seçilmiş kumaşlar ile tasarlanan PVC esaslı zengin tavan örtüsü çeşitleri ile fark yaratıyor. Suya dayanıklı Fx Flexy tavan örtüsü, güneş ışığını filtreliyor, gölgelendirme sağlıyor ve alevi yürütmüyor. Patenti Palmiye’ye ait olan nano teknoloji ile üretilen Izo-Pro tavan örtüsü, ses yalıtım fonksiyonu ile büyük ölçüde enerji tasarrufu sağlıyor ve yeşil teknolojiye katkıda bulunuyor.

Dış yaşam alanlarını güneş, yağmur ve kardan koruyan açılır ve kapanır tavan sistemleri ile Palmiye ürünleri; zarif hatlara ve modern tasarımlara sahiptir. Sunduğu her ürünle yenilikçi mimari çözümler sayesinde dış mekân trendlerini belirleyen Palmiye, eşsiz ve özel yapım ürünleri ile yenilikçi vurgusuna örnek oluyor.

Palmiye, ürünlerinde, teknolojinin insanlara sunduğu tüm kolaylıkları sağlıyor. Farklı otomasyon sistemlerini desteklenen Palmiye ürünleri, tek bir kumanda ve tuş sayesinde rahatça kullanılıyor. Apple Store’dan inebilen, kendisine özel tasarlanan My Palmiye App aplikasyonu aracılığıyla tüm ürünler istenildiğinde iPad ve iPhone sayesinde uzaktan kontrol edilebiliyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)