​Wave City Orta Sehpa​: Sinema Takipçilerinin Dikkatini Çeken Bir Tasarım​

Her mimarın hayallerini süsleyebilecek potansiyele sahip tasarımıyla Wave City orta sehpa, aynı zamanda sinema takipçilerinin dikkatini çekiyor. Kıbrıslı tasarımcı Moussaris, bu ürününü tasarlarken geçtiğimiz yıllarda büyük ses getiren, Christopher Nolan’ın yönettiği sinema filmi Inception’dan ilham aldığını söylüyor. 

Stelios Mousarris, modelleme üzerine eğitim aldıktan sonra, Forsters and Partners için modellemeci ve tasarımcı asistanı olarak çalışmaya başlamasıyla 2014 yılında tasarım camiyasına adım atmış oldu. Genç sanatçı çok geçmeden, yüksek kalite ürünlerini tasarlamaya başlayacağı kendi şirketinin temellerini atmaya başladı.

Wave City orta sehpa çelik bir gövde üzerine 3 Boyutlu baskı teknolojisi kullanılarak şekillendirilmiş ahşap tasarımın eklenmesi ile tek tek yaratılıyor. Kullanılan modelleme teknolojisi, ahşabın kolay işlenen dayanıklı bir malzeme oluşu ve Mousarris’in yeteneğiyle birleşerek bu etkileyici mobilyayı ortaya çıkarıyor. Ürünün aynı zamanda daha büyük bir versiyonunu yemek masası olarak edinmek de mümkün.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)