FG Wilson, Büyük Projelerin Global Çözüm Ortağı

ITO One Tower (Ankara) ve Agora AVM (Antalya) kesintisiz enerji için jeneratör sistemlerinde Yavuz Sultan Selim Köprüsünün jeneratörlerini temin eden FG Wilson Türkiye'yi tercih etti.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE YATIRIMLARINIZIN ENERJİSİ FG WİLSON GÜVENCESİNDE 

Dünyada 50. yılını kutlayan Avrupa'nın en büyük, dünyanın önde gelen jeneratör markası FG Wilson, Türkiye ve bölgenin her yerindeki yatırımları "Tek Global Standart" kalitesinde FG Wilson güvencesine alıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından olan 3. Boğaz Köprüsünün de jeneratörlerini temin eden FG Wilson Türkiye, Ankara'dan Antalya'ya tüm yatırım ve işletmelerin enerji kesintisizliğini sağlıyor.

Sanayi tesisleri, oteller, hastaneler, üniversitelerin yanı sıra konut projeleri, alışveriş merkezleri, rezidanslar gibi kaliteli ve kesintisiz enerji ihtiyacı olan projelerin yıllardır vazgeçilmez partneri FG Wilson jeneratör sistemleri sadece elektrik kesintisi esnasında devreye girmiyor, sürekli çalışarak elektriğin kalitesinin düştüğü zamanlarda da elektrik enerjisiyle çalışan sistemlerin zarar görmesini önlüyor. FG Wilson jeneratörleri dünyanın neresinde giderse gitsin önce İngiltere’deki Mükemmeliyet Merkezi’nde test edilerek onaylanıyor.

FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal Er: “Türkiye’de ve bölgede her türlü yatırımın ve bu projeleri kullanan insanların hayat konforu kesilmeden sürsün diye gereken kaliteli ve kesintisiz enerjiyi FG Wilson markamızın güvencesiyle temin ediyoruz. Ülkemizin büyük projelerinin çözüm ortağı olarak enerjilerini kesintisiz temin etmekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Ankara'nın Merkezinde Yükselen One Tower'a Hayat Veriyor

İTO yatırımın projesi olan One Tower, Ankara’nın merkezi Oran’da yükselen 185 m uzunluğunda bir karma yaşam projesi. FG Wilson jeneratör sistemleri ile One Tower’ın konut, alışveriş merkezi, rezidans kısımlarının tamamında hayat kesintisiz devam edecek. Tamamı FG Wilson’ın İngiltere’deki Mühendislikte Mükemmeliyet Merkezi laboratuarlarında test edilerek onaylanan jeneratörlerin teknik bilgileri şu şekilde:

3 adet 605 kVA jeneratör
5 adet 700 kVA jeneratör
2 adet 900 kVA jeneratör
1 adet 1875 kVA jeneratör
Senkronizasyon Sistemi
Kritik Tip Susturucu 

Turizmin Merkezindeki Antalya Agora AVM’nin Enerjisi FG Wilson ile Kesintisiz Sürüyor

Daha önce Belek’te beş yıldız kategorisinde, 886 oda, iki blok ve 9 villadan oluşan 100 bin metrekare alana kurulu Granada Luxury Belek Convention & Spa’nın jeneratör sistemlerinin sağlayıcısı FG Wilson Türkiye olmuştu. Şimdi de Odak Grup projesi olan ve yerli ve yabancı marka karmasıyla öne çıkan Agora AVM’nin jeneratör sistemlerini FG Wilson temin ediyor. Antalya Agora AVM, yıl boyu devam eden sürdürülebilir turizm imkanlarıyla öne çıkan Antalya’nın Kepez bölgesinde yer alıyor. Agora AVM’nin 235 bin m2 inşaat alanı, 75 bin m2 kiralanabilir alanı ve 2 bin 340 araç kapasiteli otoparkının elektriği ile ziyaretçi ve çalışanlarının yaşam konforu FG Wilson garantisinde. Tamamı FG Wilson’ın İngiltere’deki Mühendislikte Mükemmeliyet Merkezi laboratuarlarında test edilerek onaylanan jeneratörlerin teknik bilgileri şu şekilde:

6 x 1650 kVA
Senkronizasyon Sistemi 
Kritik Tip Susturucu


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)