Dış Cephelerde Yeni Dönem: Dekton

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticisi Cosentino Group’un piyasaya sunduğu Dekton  dış cephe kaplamalarında yeni bir dönem başlıyor. Dekton, dış cephelerde yeni bir görüntünün yanı sıra yüksek dayanıklılık da sağlıyor

Modern zamanlarda yapılardaki dış kaplamalar da eski alışkanlıklardan sıyrıldı. Artık daha farklı ve kaliteli dış cephe kaplamaları tercih edilir hale geldi. Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticisi Cosentino Group, Dekton serisiyle dış kaplamada yeni bir çığır açtı. Dekton sadece görsel bir şölen sunmuyor. Aynı zamanda bir duvarın yapısal bileşenlerinin korunmasındaki üstün özellikleriyle yüksek performansıyla ve uzun ömür sağlıyor. 

Dekton’un özellikleri

Dekton UV ışınlardan etkilenmiyor, renginde hiçbir solma olmuyor, gözeneksiz yapısı sayesinde leke ve boyaya tutmuyor, duvar yazılarına karşı yüksek direnç gösteriyor, çizilmiyor, yanmıyor, geniş boyutları ile her türlü yüzeye uyuyor, donma ve çözülmeden etkilenmiyor ve birçok renk alternatifiyle sunuluyor. 

Ürün, etkili montaj sayesinde yükü eşit şekilde dağıtır ve güvenli bir cephe yaratır. İnceliği sayesinde binaya binen yük de azalır. Ürün, özel yapıştırıcılar sayesinde sabit cephelere uygulanır. Gereken yerlerde mekanik ankaraj da kullanılabilir. Dekton paneller; döşemeler, tavan detayları, yalıtım ve diğer yapı elemanlarının kenarları gizlemek için, gerekli olan cephe sistemlerinde cam birimlerin yerine kullanılabilir.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)