Banyoda Kalitenin, Kalitede İlklerin Adresi: ORKA Banyo

ORKA Banyo, inovatif, estetik, birbirinden şık, fonksiyonel, ergonomik, kaliteli ve zengin çeşidi ile yepyeni ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuyor.

ORKA® Banyo 1992’den bugüne şık ve kullanışlı banyo mobilyaları üreterek kazandığı uzmanlığı, özgün tasarımları, zengin ürün çeşidi, son teknoloji üretim sistemleri, kalitesi ve satış sonrası hizmet anlayışı ile banyo mobilyaları alanında öncülük ediyor. Kurşun ve bakır  içermeyen, kaliteli ekolojik aynalarında yer alan dekoratif detaylar ile salon havasında banyolara imza atan ORKA® Banyo, özellikle 2016 kreasyonlarında yer alan serilerinde aynalarda el işi oymalara ve işlemelere sıkça yer veriyor. 

ORKA® Banyo sektöre adım attığı ilk günden bu yana “Her Aşamada Kalite” ilkesine uygun olarak, banyo dolabı üretiminde kalite açısından ilkleri gerçekleştirirken ürünlerinin sağlamlığını ve güvenliğini uluslararası alanda tanınmış olan akredite belgeler ile tescilliyor. Evrensel kalitede üretim yapan ORKA® Banyo, üretim süreçlerinde kullandığı hammadde ve yarımamulleri CE ve TSE kriterlerine uygun seçiyor. Dünya standartlarında kaliteye sahip şık, fonksiyonel ve modüler banyo mobilyaları üretmenin üst düzey teknoloji, eşsiz hizmet ve kaliteli hammadde kullanımı gerektirdiği bilinciyle hareket eden ORKA® Banyo, banyo mobilyaları pazarına ilham verecek yenilikleri hayata geçiriyor. Tasarım + Kalite + Hizmet üçgeninde inovasyona dayalı üretimi ile Ar-Ge ve Ür-Ge’ye önem veren bir kurum olarak, üretimin her aşamasının kalite kontrol mühendislerince denetlenmesi ile de ürün kalitesinde sürekliliği sağlıyor. Ayrıca ürün bazında CE deklarasyonu da yapan ORKA® Banyo, misyonunda yer alan “çevreye saygı duymak” ilkesi paralelinde, sürdürülebilir bir orman alanı oluşturmak adına da, üretim hatlarının FSC® standartlarına uygunluğunu FSC® Sertifikası ile belgeliyor.

ORKA® Banyo’nun süreç ve ürün kalitesi, TÜV Rheinland tarafından verilen, üstün kalite, dayanıklılık ve güvenliğin sembolü olan GS Sertifikası ile bir kez daha tescillenmiş oluyor. Tüm Avrupa’da ve dünyada kabul gören ve alınabilecek en ileri ürün güvenliği ve kalite belgesi olan GS Sertifikası Türkiye banyo mobilyaları sektöründe bir ilk olarak sadece ORKA® Banyo’da bulunuyor. 

BANYOLARA STİL KATAN TASARIMLAR...

ORKA® SU ile SAFLIĞIN ÖTESİ... 

Duru tasarımı ile minimal bir algı yaratıyor... Köşeli ve lineer formu, parlak lake yüzeyi ve geniş iç hacmi ile ORKA®  SU modern bir banyonun tüm özelliklerini taşıyor. Beyaz rengi ile SILVERLINE COLLECTION ürün grubunda yer alan SU, seramik lavabosu, frenli tam açılır çekmeceleri ve kapakları ve dolaplı ekolojik aynası ile banyolarda bol saklama alanı ve ferahlık vaad ediyor. 80 cm, 100 cm ve 121 cm ölçülerinde satışa sunulan ORKA® SU 2016 ORKA® Banyo Koleksiyonu’nda yer alıyor. 

ORKA® İKON ile GEÇMİŞİN İZİNDE MODERNİZM... 

Yuvarlak formların nostaljik motifler ile buluşması... Selçuklu’dan günümüze Kündekâri sanatının motiflerini ustalıkla işleyen ORKA® İKON beyazın saflığını ve yalınlığını modernizmin etkisinde banyolara getiriyor. Ayaklarındaki zarif kıvrımlar ile şıklığını tamamlıyor. CLASSICLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® İKON seramik lavabosu, boy dolabı ve üst modülde yer alan dekoratif ahşap üzeri kabartmalı ekolojik aynası ile geleceğin banyosunu sunuyor. Kapaklarda yer alan Kündekâri deseni ile geçmişin izini banyolara getiren İKON, bas-aç sistemi ile bütünlüğü bozmadan modern bir banyo ortamı vaad ediyor. Tercihe göre Altın veya Gümüş Yaldız kabartma ya da Beyaz Lake olmak üzere üç renk alternatifinde ve 85 cm ve 105 cm ölçülerinde satışa sunulan ORKA® İKON 2016 ORKA® Banyo Koleksiyonu’nda yer alıyor. 

ORKA® PRESTIGE ile GÜNEŞİN İHTİŞAMLA DANSI... 

Banyolara güneş gibi doğan, asil duruşu ile banyonun havasını değiştiren tasarımlar... CLASSICLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® PRESTIGE altın varak kaplama gövdesi ve kapakları, İtalyan Carrara mermeri tezgahlı Hilton lavabosu, ve kristal taşlı kulbu ile banyolara ihtişamı getiriyor. ORKA® PRESTIGE’in ahşap çerçeveli altın varak kaplı dekoratif ekolojik oval formlu aynası ile asil duruşu banyosunda prestij arayanlara ayrıcalıklı düşler kurduruyor.

ORKA® OTEOS: ZARAFETİN GEOMETRİK DALGALARI... 

ORKA® Banyo’nun  GOLDLINE COLLECTION ürün sınıfında bulunan ORKA® OTEOS, üçgen formlu italyan tasarımı tezgâh üstü özel seramik lavabosu ve gövdesi tercihe göre gri veya kahve renklerindeki taş desen  üzeri  melamin yonga levhası ile sunuluyor. Birinci sınıf mdf üzeri  parlak lake frenli çekmeceler ve kapakları ile çocukların güvenliği de sağlanıyor. Avrupa standartlarında ithal IP44 normunda  LED aydınlatmalı ve kendinden büyüteçli aynası ile ayrıntılar daha da yakın. Füme rengi ayna ve cam rafları ile sunulan tekli ve çiftli boydolap üniteleri ile de geniş saklama alanları sunuyor.

ORKA® ROSE ile NATUREL ESİNTİLER... 

Modanın banyodaki yansıması ROSE’nin yuvarlak hatlarında saklı.  Seperatörlü üst çekmecesi, boy dolabı ve ayna yanı üst dolabı ile maksimum kullanım alanı sunan ROSE’nin içinde ise bir dünya saklı...

Yenilikçi ürünleri ile ORKA® Banyo, tüm Türkiye’de 300’den fazla satış noktasında 1 milyondan fazla evde ve 44 ülkede banyolara stil kazandırıyor.  www.orkabanyo.com/tr









Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)