​Şehrin İçinde Nefes Aldıran Çevreci Yaşam Alanı

Koru Park Residence ; Modern ve dinamik mimari anlatımıyla, dikkat çekici detaylarıyla bölge de öncülük eden bir projedir. Kalite ve estetiği bir arada bulunduran yapısı, şehrin içinde nefes aldıran çevreci yaşam alanları ile sakinlerine aradığı huzuru sağlamaktadır.

Anadolu yakasının gözbebeği Bağdat Caddesi’ne yürüme mesafesinde, Suadiye Yusuf Çavuş Sokak’ ta, yeşillikler içinde yer alan Koru Sitesi size şehir merkezine yakın, karmaşadan uzak bir yaşam imkanı sunmaktadır. 

Kadıköy belediye sınırları içinde 2.114 m² lik parsel  üzerine yerleşen Koru Residence ; 2 Bodrum +Zemin + 17 katlı Blok da ;  toplam 36 adet daire,  3+1 ve 4+1 kullanım seçenekleriyle kullanıcıya sunulmuştur.Konut, açık-kapalı otopark(82 Adet), depo ve sosyal tesis alanlarıyla birlikte yaklaşık 10.000 m²’lik inşaat alanıyla sakinlerine konforlu bir hizmet vermektedir. 

Proje Adı: Koru Park Residence
Proje Mimarı: Planac Mimarlık
Cephe Mimarı: OC (Oğuz Cankan) Mimarlık & 
Arkad Yapı Peyzaj Mimarı: LandART Stüdyo

Planac Mimarlık tasarım ekibi tarafından en ince ayrıntısına kadar detaylandırılan Koru Residence da ; blok etrafında açık havuz alanı ve rekreasyon alanları geniş sirkülasyon alanlarıyla beslenerek, insanlar için doğal yaşam alanları oluşturmayı hedeflemiştir.Zemin katta oluşturulan sosyal alanlar yapıyla doğrudan entegre  edilmiştir.Yapı bünyesinde fitness merkezi, soyunma alanları ve çok amaçlı salon gibi mekanlar da tasarlanmıştır.Bu mekanlardan  açık havuz ve güneşlenme alanlarına pergolalar ile erişim sağlanmıştır.

Koru Park Residence ; Modern ve dinamik mimari anlatımıyla, dikkat çekici detaylarıyla bölge de öncülük eden bir projedir.Kalite ve estetiği bir arada bulunduran yapısı, şehrin içinde nefes aldıran çevreci yaşam alanları ile sakinlerine aradığı huzuru sağlamaktadır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)