Modern Tasarımların Esnek Işığı FLEXBAR

FLEXBAR, sayısız tasarıma ilham veren dinamik, adapte edileblir, esnek ve ergonomik yapısı ile aydınlatmaya bakış açınızı değiştirmek için tasarlandı. FLEXBAR, geleneksel sistemlerin aksine ışık kaynağını belirli formlara hapsetmez.

Gizli ışık kullanılarak yapılmak istenen aydınlatma tasarımlarında geçmişten bu yana kullanılan konvansiyonel teknikler, gerek aydınlatma sonuçları gerekse mimari tasarım özgürlüğünü kısıtlar seviyedeydi. EAE’nin yeni gizli aydınlatma ürünü FLEXBAR tüm sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Ürünün luminans seviyesi, keskin ya da yuvarlak dönüş yeteneği, modüler kablolu özelliği sayesinde sökülebilir, kesilebilir kabiliyeti artık hayal ettiğiniz esnek ışığı ve aydınlatma tasarımlarını hayata geçirmenize imkan sağlıyor. 

FLEXBAR ile tavanlarda ve duvarlarda gizli ışık bantları oluşturabilir, gergi tavan altında tasarruf yapılabilir. Işık süpürgeliği, raf altı aydınlatması, dairesel aydınlatmalar, alçıpan ışık kanalları, esnek yapısı sayesinde mimarinin gereksinimi olan şık tasarımlar gerçekleştirilir. 

Artık ledbar benzeri ürünlerin katı formuna, şerit ledin az ömür-az lümen ve bakım zorluğuna ihtiyaç duymadan rahatlıklıkla kullanabileceğiniz bir ışık kaynağına sahipsiniz.

FLEXBAR, modüler kablolu yapısı sayesinde sökülebilir, takılabilir veya boşaltılabilir. Modüllerin sayısını arttırıp azaltmak yolu ile lümen miktarı değiştirilebilir. Herhangi bir arıza durumunda modüller, yenisi ile değiştirilebilir. LED ışık kaynağı ile uzun ömürlü, bakım gerektirmeyen, tasarruflu ve etkili aydınlatma sağlar. 2700K-3000K-4000K ışık rengi ve  amber-kırmızı-yeşil-mavi ve RGB renk seçeneklerine sahiptir. DALI ve acil durum kiti opsiyonlarına sahiptir.

FLEXBAR; tavan ve duvar gizli aydınlatma uygulamalarında, gergi tavanlarda, mobilyaya entegre gizli aydınlatma uygulamalarında ve raf altı uygulamalarda istenildiği gibi biçimlendirilip uygulanabilir.

Tavan ve Duvarlarda Gizli Aydınlatma

Mimari aydınlatmada, mekanın vurgusunu yansıtabilmek için, tavan ve duvarlara gizli aydınlatma olarak Flexbar yerleştirebilirsiniz. Gizli tavanlarda Flexbar uygulaması için, uygulama yerlerinin metretül olarak uzunluk bilgisini edinmek yeterlidir. Geriye kalan sadece 10m-5m’lik paketlerden kaç adet kullanılacağını belirlemektir.

Daha uzun boylar yada muhtemel ara boyların uygun sürücü seçiminin yapılmasını sağlamak için satış temsilcinizle temas kurunuz.
Not : Flexbar araboyları istenilen uzunlukta kesilerek elde edilir. 

Gergi Tavanda FLEXBAR

Gergi tavan tipine ve uygun lüx miktarına göre Gergi Tavan-Flexbar mesafesi / Flexbar-Flexbar mesafesi oranı = 3/4 oranında olmasına önem gösterilmesi gereklidir. Bu değer değişkenlik göste-bilse de tavsiye olunan değer olarak kabul edilmelidir. 

Mağaza Rafları Alt Aydınlatması

Mağazaların raf altları ve ışığın saklanabileceği raflar FLEXBAR uygulama alanlarıdır. Gizli ışık tüm rafı aydınlatabileceği gibi ayrıca spotlar ile yapılacak vurgu ışığına da zemin hazırlayabilir. 

Bu uygulamalarda sergilenen ürünler renk takibini önemli kılıyor ise yüksek renk geri verim değerine sahip FLEXBAR tiplerini opsiyonel olarak seçebilirsiniz. CRI >%90 modelleri renk tercihinin doğru yapılmasına olanak tanıyacaktır.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)