​Doğayı Kıskandıran Renkler, Kuvarsın Sağlamlığıyla Hayat Buluyor...​

Üretim teknolojisi ile kuvarsın sağlamlığını bir araya getirerek kompoze taşın fiziksel ve teknik üstünlüklerini yüzeylere taşıyan Çimstone, doğal taşlardaki klasik seçeneklerin aksine, zengin renk ve doku alternatifleri ile özgün mekanlar yaratır.

Çimstone, İtalyan BRETON teknolojisiyle üretilen kuvars esaslı kompoze taştır. Doğal taş dokularını kuvarsın sağlamlığıyla birleştiren Çimstone, banko, tezgah, zemin, cephe, merdiven gibi her tür yüzeyde artan beklentileri üstün kalite ve çeşitteki ürünleriyle karşılar.

Kuvars esaslı kompoze taş üretiminde Türkiye’de ilk firma olan Çimstone, doğadaki en sert taşlardan biri olan kuvars mineralini günümüzün en son teknolojisiyle şekillendirerek, mutfak ve banyolar için birbirinden şık, sağlam ve hijyenik tezgahlar sunar.

Tasarım zenginliği sağlamlık ile birleşti…

Çimstone, Mohs sertlik skalasında 10 Mohs olan elmasın sertliğine 7 Mohs sertliği ile oldukça yaklaşan kuvars sayesinde Çimstone, metal veya benzeri malzemelerle çizilmez, yoğun sirkülasyon olan alanlarda bile ömür boyu yüksek aşınma dayanımı gösterir.

Kolay temizlik ve bakım

Üzerinde bakteri üremesine izin vermeyen Çimstone tezgahlar, sıvı emmeme ve leke tutmama özelliği sayesinde kolaylıkla temizlenir; özel bir bakım ve koruma gerektirmez. Nemli bir bez ile yapılacak basit bir temizlikle ilk günkü ışıltısını uzun yıllar korur. Bu sayede temizlik süreleri ve giderlerinde de önemli bir tasarruf sağlar.

Çimstone nerede, hijyen orada…

LGA hijyen raporu ve NSF sertifikalarıyla hijyenik yapısı onaylanan ve Türk standartlarına uygun üretim yapan Çimstone, üzerinde yiyeceklerin güvenle hazırlanacağı yüzeyler sunar.

Kalite hammaddeden evinize kesintisiz bir öyküdür…

Çimstone’da kalite demek ürün, fiyat, hizmet ve teslimlerde mutlak müşteri memnuniyeti demektir. Ürün kalitesine gösterilen ilgi, hammadde seçimi ile başlar, ürünün kullanıcıya ulaşmasına kadar tüm süreçlerde devam eder. Çimstone’da, üretim ve hizmet süreçleri, sürekli iyileştirme anlayışına bağlıdır. Hammaddenin titiz incelemelerle kabulünden, sevkiyat öncesinde gerçekleştirilen nihai kalite kontrole kadar her aşamada sıkı denetim ve profesyonel kontrol yöntemleri uygulanır. 

Çimstone’da hiçbir yatırımdan kaçınılmadan ve sistematik olarak sürdürülen Ar-Ge çalışmaları ile ürün özelliklerinin geliştirilmesine, diğer yandan da değişen tüketici talepleri ile sektörün beklentilerine en uygun çözümlerin sunulmasına çalışılır. Hammaddenin kriter uygunluğunun kontrolü, bitmiş ürünün Avrupa Standartlarına uyumlu tüm fiziksel dayanım testlerinin gerçekleştirilmesi; ürün geliştirme ve çeşitlendirmeye yönelik tüm çalışmalar Ar-Ge laboratuvarında yürütülür. 

Laboratuvar ve AR-GE birimi ile sektördeki gelişmeler ve yenilikler sürekli takip edilmekte, değişen tüketici talepleri ve sektörün beklentilerine en uygun çözümlerin sunulması için çalışmalar sürdürülmektedir. Çimstone’da Laboratuvar ve AR-GE çalışmaları için teknolojik gelişmelere yatırım yapılmakta, geniş kapsamlı çeşitliliğe sahip teknolojik araçlar ile müşteri memnuniyetini arttırmak için ürünlerini ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak geliştirmektedir. AR-GE kapsamında üretilen ve üzerinde çalışılan ürünler için fiziksel ve kimyasal testler yapılmaktadır.
Her şeyin bir, kuvarsın pek çok nedeni var…

Kimyasalların yıpratıcı etkilerine yüksek direnç gösteren Çimstone, bu özelliği ile laboratuvar tezgahlarında özellikle tercih sebebidir. Ayrıca masa, sehpa gibi dekoratif tasarımlarda da başarı ile uygulanabilmektedir.

Kullanıcı dostu, çevre dostu

Çimstone üretiminde kullanılan su, otomatik su arıtma teknolojisiyle ayrılarak arıtılır, işletme ünitesine tekrar geri gönderilerek, su ve enerji sarfiyatı minimuma indirgenir. Çimstone ürünlerinde efekt malzeme olarak kullanılan cam ve ayna kırıkları geri dönüşümden sağlanır. Kısa dönemde değiştirmeyi gerektirmeyecek şekilde dayanıklı olan, basit bir temizlikle ilk günkü ışıltısını ve güzelliğini ömür boyu muhafaza edebilen Çimstone tezgahlar, daha az enerji tüketimi, daha az fire, yüksek oranda su ve enerji tasarrufu ile sürdürülebilir çevreye dost ürünler kategorisinde yer alır. 

Doğal taşların kaynaklardan elde edilme sürecinde en modern teknolojiler kullanılsa dahi, çıkarılan kaynağın nihai ürüne dönüşen miktarı belli oranları geçememektedir. Çimstone gibi uzmanlaşmış kompoze taş üreticileri ise, geri kalan doğal atığı katma değeri yüksek bir ürüne dönüştürür. Çimstone, üretimde kullanılan yüksek teknoloji sayesinde minimum atık, maksimum kaynak tasarrufu ile sürdürülebilir çevreye katkı sağlar.

Geri dönüşümden gelen ayna ve cam içeriği

Hammaddeyi tüketerek üretim yapmak yerine varolan eski ürünlerin dönüştürülmesi, kaynak ve enerji tasarrufu için kullanılan bir yöntemdir. Geri dönüşümden gelen malzeme kullanımı ise, pek çok çevre dostu ürünün ortak özelliğidir. Çimstone’un standart serisinde yer alan efektli ürünlerinde %20’leri bulan oranlarda geri dönüşümden gelen cam ve ayna kırığı kullanılır.

Dünya markası…

Dünyanın önde gelen kuvars esaslı kompoze taş üreticileri arasında yer alan Çimstone; TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Üretim kalitesi, geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı satış sistemi ile değişen tüketici taleplerine en uygun çözümleri sunar.   

Türkiye’de ve yurtdışında sayısız büyük projede kullanılan ve pek çok ulusal ve uluslararası zincir mağaza, alışveriş merkezi ve kurumsal projelerin yanı sıra; lüks konutlardan iş merkezlerine kadar en çok tercih edilen yüzey kaplama malzemesi…

Çimstone, dört büyük kıtaya yayılmış satış ağı ile İngiltere pazarında faaliyet gösteren AKG Trading (UK) Ltd. ve aynı başarının devamı olarak 2015 yılında Amerika’nın Los Angeles şehrinde kurulan AKG Trading (USA) Inc. ile satış ve dağıtım operasyonlarını sürdürmektedir. Uzun vadeli planlarda ise, ihracat yapılan pazarlara yakın ve uluslararası lojistik üs statüsüne sahip yerlere doğrudan yatırım yapmak yoluyla rekabetçi üstünlük sağlamayı hedeflemektedir.

Mutlak Müşteri Memnuniyeti

Tezgah sektöründe ilk kez markalı ürün hizmeti sunan Çimstone, kurumsal güvence, kaliteli ürün ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımları ile öne çıkıyor. Doğal kompoze taş sektörünün ülkemizdeki öncüsü Çimstone, tüm mimar ve mühendislere geleceğin mekanlarını yaratmakta sınırsız imkanlar sunmayı hedefliyor.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)