Geberit, Dünya Su Günü’ nde ''Su Gelecektir'' Dedi

Geberit ile 7bin çocuk suyu verimli kullanmayı öğrendi

Geberit, 2013 yılından beri hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyununu ile suyun önemine dikkat çekmeye devam ediyor. Bu farkındalıkla Kadıköy Belediyesi’nin Dünya Su Günü kapsamında Kozyatağı Kültür Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte  yine ‘Su Gelecektir’ diyen Geberit, bugüne kadar ulaştığı 7 bin çocuğa yeni minikleri ekledi.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, 2013 yılında hayata geçirdiği ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyunu ile 6-12 yaş arası çocuklara ulaşarak küçük yaşlardan itibaren su tasarrufu alışkanlığının çocuklara kazandırılmasına destek oluyor. Bu farkındalıkla Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi’nin Dünya Su Günü etkinliğinde Nedim Saban’ın yazıp yönettiği ‘Su Gelecektir’ tiyatro oyununu sergileyerek bugüne kadar ulaştığı 7 bin çocuğa yenilerini ekleyen  Geberit, sürdürülebilir bir dünya için çocuklarla buluşuyor.


2013 yılından beri 24 farklı okul ve vakıflarda 7 bin çocuk…

Özellikle mutfak ve banyoda boşa kullanılan suyun dünyamız için gelecekte olumsuz sonuçlara yol açabileceğini konu edinen tiyatro oyunu, su kaynaklarının korunması ve hijyen konusunda da önemli bilgiler veriyor. Oyun sonrasında çocuklara suyun önemi, çevre ve su tasarrufunu deneylerle anlatan ‘Su’ kitabı hediye edilerek, oyun esnasında verilen bilgilerin pekiştirilmesi sağlanıyor. 2013 yılından beri  bu projeyle 24 farklı okul ve vakıflarda 7 bin çocuğa ulaşan Geberit, yetişen neslin bilinçlendirilerek su tasarrufunun topluma yayılması amaçlanıyor.

Öte yandan kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle Geberit, doğal kaynaklarımızı optimum kullanarak, gelecek nesillerin ihtiyaçlarına kulak veriyor. Sürdürülebilir bir dünyaya ulaşmak için kullandığı teknolojilerle su tüketimini bir önceki yıla göre yüzde 3,1 düşüren Geberit, ürettiği ürünlerle de suyu bilinçli kullanmaya teşvik ediyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)