BASF Ahşap ve Metal boyaları İçin Yeni Işık Stabilizatörlerini Pazara Sundu

BASF su bazlı sistemler için Tinuvin® DW (N) serisinden beş yeni yüksek performanslı ürün sunarken, dayanıklı ve renk solmasına dirençli boyaların düşük maliyetle üretilmesini sağlayan Tinuvin® 249 ile fark yaratıyor.

BASF, 2017 Avrupa Boya Fuarı'nda (ECS) Tinuvin® DW (N) serisi ürünlerini, Tinuvin® 249’u ve diğer yeniliklerini tanıtacak.

BASF, ahşap ve metal boyaları için ürettiği yeni ışık stabilizatörleri Tinuvin® DW (N) serisindeki beş ürününü tanıtıyor. BASF ayrıca özel ürünü Tinuvin® 249 ile dış mekanda kullanıma yönelik, dayanıklı kaplamaların formüle edilmesi için artan yüksek performanslı ışık stabilizatörü talebini de karşılayacak. BASF, 4-6 Nisan tarihleri arasında katılacağı 2017 Avrupa Boya Fuarı'nda Tinuvin® DW (N) serisi ve diğer yeni ürünlerini sergileyecek.

Tinuvin DW (N) serisinden yeni ışık stabilizatörleri 

BASF, Tinuvin 123-DW (N), Tinuvin 400-DW (N), Tinuvin 477-DW (N), Tinuvin 9945-DW (N) ve Tinuvin 5333-DW (N) olmak üzere beş Tinuvin ürününü satışa sundu. Tinuvin serisi, potansiyel olarak kritik hammadde içeriği alanında artan talebe cevap verecek yeni sıvı ışık stabilizatörleri neslini oluşturuyor. Tinuvin serisi su bazlı sistemler için geliştirildi. Ürünler metilizotiazolinon (MIT) içermemesi ile dikkat çekerken, alerjik reaksiyonlara karşı uyarı amacıyla kullanılan EUH 208 etiketi gerektirmiyor. Bu nedenle Tinuvin serisi ürünler sürdürülebilir ve çevresel korumaya uygun ürünler olarak dikkat çekiyor.

Tinuvin 249 

Tinuvin serisinin fark yaratan ürünü Tinuvin 249 ise, bazik olmayan bir ışık stabilizatörü (HALS). Tinuvin 249, çok çeşitli boya sistemleriyle uyumlu ve yüksek derecede renk haslığına ve su direncine sahip kaplamaların üretilmesini sağlıyor. Ekonomik olması ile de dikkat çeken Tinuvin 249, aynı zamanda düşük viskozitesi sayesinde boya içinde kolay karışarak zamandan tasarruf sağlıyor ve atık oranını azaltıyor. Renge etkisi olmayan Tinuvin 249 yüksek kaliteli şeffaf verniklerin üretimi için de uygun.

BASF EMEA Reçine ve Katkı Maddeleri Yöneticisi Ulf Neidlein Tinuvin serisi ile ilgili olarak "Işık stabilizatörleri alanında maliyet uygunluğu, artırılmış performans ve sürdürülebilirlik gibi trendler ön planda. Yeni Tinuvin ürünleriyle müşterilerimize, bu önemli talepleri karşılayan yenilikçi çözümler sunuyoruz." şeklinde konuştu.



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)