​Medikal Sektörüne Özel Konfor ve Tasarım Ayrıcalığı

Yenilikçi ve dinamik çizgisiyle ofis tasarımı ve hastane mobilyaları alanında hızlı bir büyüme gösteren Addo Furniture, Türkiye ve Avrasya’nın en büyük medikal fuarı Expomed’te sektör profesyonelleri ile bir araya geldi. Addo Furniture, sterilizasyondan boyuta, ergonomiden kullanım kolaylığına kadar birçok noktada farklılık içeren ve özel uzmanlık gerektiren hastane mobilyaları konusunda proje kimliğine özel tasarım ve üretim altyapılarıyla tercih edilen markalardan biri oluyor.

Estetik ve fonksiyonelliği buluşturan tasarımları ile ofis dekorasyonundaki gücüne paralel olarak farklı projelere de tasarım odaklı özgün çözümler sunan Addo Furniture, özel uzmanlık gerektiren hastane mobilyaları sektöründe iddialı projelere imza atıyor. Marka, sağlık endüstrisinin tüm bileşenlerini bir arada toplayan Expomed’te, yurt içinde sağlık ve hastane yatırımları yapan projelerin yanı sıra yurt dışından da önemli yatırımcılar ile görüşmeler gerçekleştirdi. Özellikle Ortadoğu ile yakın ilişkiler geliştiren Addo, konforu, teknolojiyi ve tasarımı buluşturan yeni hastane projelerinin sinyalini veriyor. Geçtiğimiz süreçte Medical Park, Liv Hospital, Florence Nightingale, Koç Üniversitesi Hastanesi, Ada Tıp, Konak Hastanesi, Emsey Hospital, Medikar gibi projelerde konfor ve tasarım ayrıcalığını yansıtan Addo, Expomed’te geliştirdiği yeni işbirlikleri ile medikal sektöründe konumunu güçlendirecek.


Estetik ve fonksiyonelliği buluşturan tasarımlar

Tasarım olgusunu hayatın her alanına taşıma hedefiyle ilerleyen Addo Furniture, proje kimliğine özel üretim altyapısı ile uzun yıllar kullanıma uygun ve işlevsel çözümler geliştiriyor. Cerrahide, dişçilikte, hasta odalarında kullanılan hareketli mobilyalardan bekleme bölümü mobilyalarına, kayıt desklerinden ofis kısmına kadar tüm alanlara özel, ergonomik ve konforlu üretimler gerçekleştiren marka, insan sağlığını ön planda tutan hijyenik malzemeler ve kaliteli üretimi ile sağlık sektöründe de uzmanlığı öne çıkarıyor. Özel modüller ve fonksiyonel üretim ile hem hasta için hem de hastane personeli ve hasta yakınları için maksimum rahatlık hedefleniyor.


Proje kimliğine özel tasarım çizgisi ile gelişmiş üretim altyapısı

Global pazarda güçlü varlık gösterme hedefi doğrultusunda Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi birçok ülkede önemli projelere imza atan Addo Furniture, kurumsal yapılardan küçük ofislere tüm alanlarda estetik ve fonksiyonelliği buluşturarak tasarımın gücünü yansıtıyor. 5000 m2 alanda üretim yapan ve İstanbul Basın Ekspres’te tasarım vizyonunu ve özgün tarzını yansıttığı 1000 m2 yeni showroom’unda hizmet veren marka, sürdürülebilir kalite ilkesi ile Eczacıbaşı, Erdemir, Kardemir, Borusan gibi dev firmaların ofis tasarımlarını gerçekleştiriyor. Sezgin Aksu & Silvia Suardi ve Erhan Bektaş gibi başarılı tasarımcılarla işbirlikleri gerçekleştiren Addo Furniture, sektöre damgasını vuran Sezgin Aksu tasarımı ‘Bridge’ koleksiyonunun ardından ‘New Products for Addo’ başlığı altında toplanan yeni koleksiyonları ve özel projeleri ile gücünü artırıyor. 



Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)