Kalebodur, Üniversitelerde Mimarlık Öğrencileri ile Buluştu

Kalebodur, üniversitelerle işbirliğine giderek, mimarlık öğrencilerine destek olmayı hedefliyor

Mart ve Nisan aylarında İstanbul Kültür Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültelerinde, geleceğin mimarları ile bir araya gelen Kalebodur, yenilikçi cephe kaplamaları ve sistemleri ile banyo ürünlerindeki son yenilikleri öğrencilere aktardı. 

Türkiye’de adı seramik karo ile özdeşleşen Kalebodur, mimarlık kültürüne katkıda bulunmak amacıyla sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, üniversitelerin Mimarlık Fakülteleri ile ortak projeler yürütmeye devam ediyor. Öğrencilerle bir araya gelerek malzeme derslerine katılan ve öğrenciler için düzenlenen workshop’lara destek olan Kalebodur, gerek öğrenciler gerekse öğretim üyeleri ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyor. 

Kalebodur, bu çalışmalar kapsamında Mart ve Nisan aylarında İstanbul Kültür Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültelerinde öğrencilerle buluştu. Kalebodur temsilcileri, yenilikçi cephe ürün ve sistemlerini anlattığı toplantılarda, geleceğin mimarlarının sorularını yanıtladı. 

İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile 28 Mart’ta bir araya gelen Kalebodur temsilcileri ise yenilikçi cephe ürünleri ve sistemlerini anlattı. Kalebodur’un Cephe ve Teknik Uygulamalardan sorumlu temsilcileri, etkinliğe katılan mimarlık öğrencilerine detaylı bir sunum yaptı. Özyeğin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde ise 31 Mart Cuma günü düzenlenen toplantıda, Kalebodur ve Kale Banyo’nun hayata geçirdiği en yeni ürünler ve yenilikçi uygulamaların anlatıldığı bir sunum yapıldı. Kalebodur ürün yöneticilerinin yaptığı sunumu, öğrenciler ilgiyle takip etti. Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde de 12 Nisan Çarşamba günü öğrenciler ile bir araya gelen Kalebodur ürün yöneticileri, Kalebodur ve Kale Banyo ürünleri hakkında genel bilgiler ve son gelişmeleri aktaran bir sunum yaptı. En yeni ürün ve uygulamaların anlatıldığı toplantıda, mimarlık öğrencilerine detaylı teknik bilgiler aktarıldı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)