6. ICCI Enerji Ödülleri, Sahipleriyle Buluştu!

Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla 2011 yılından beri her sene düzenlenen ve Türkiye enerji gücünü üreten lider firmaların en iyilerinin ödüllendirildiği, “ICCI Enerji Ödülleri” Töreni'nin altıncısı dün gece (2 Mayıs 2017) tarihinde İstanbul WOW Convention Center'da gerçekleşti. Aktif Bank'ın Ana Sponsor, Siterm'in Altın Sponsor olarak katkı sunduğu ICCI Enerji Ödülleri Töreni'nde Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Enerji Projelerinde Verimlilik kategorilerinde verilen ödüller sahipleriyle buluştu.

Kazananların ödülleri TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Sayın Ziya ALTUNYALDIZ tarafından takdim edildi.

Enerji alanında Türkiye'nin en iyileri ödüllendirildi!

Yenilenebilir Enerji Santralleri kategorisinde, Rüzgar alanında DİNAR RES ile Olgu Enerji Yatırım Üretim ve Tic. A.Ş. (Güriş Holding), Hidroelektrik alanında Tepekışla Barajı ve HES ile Sanko Enerji San. ve Tic. A.Ş., Jeotermal alanında KIZILDERE II - JES ile Zorlu Doğal Elektrik Üretimi A.Ş., Biyokütle ve Atık alanında Aksaray OSB Biyogaz Tesisi ile ENFAŞ Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (Sütaş), Güneş alanında ise Solentegre GES ile Solentegre Enerji Yatırımları Tic. A.Ş. (Akfen Holding) ödüle layık görüldü. 

Termik Enerji Santralleri Kategorisinde ise İç Anadolu Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali ile İçanadolu Doğalgaz Elektrik Üretim ve Tic. A.Ş. (Gama Enerji) Doğalgaz alanında; İskenderun Kömür Santrali ile Atlas Enerji Üretim A.Ş. (Diler Holding) Kömür Alanında; Trakya Cam Sanayi ile de Şişecam A.Ş. Atık Isı alanında ödül aldı.

Verimlilik Kategorisinde ise Ödül alan proje TÜPRAŞ Batman Rafinerisi tarafından sunulan Kızgın Yağ Sisteminin Yenilenmesi Projesi oldu.

ICCI Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı için de start verildi

ICCI Enerji Ödülleri, Avrasya'nın en önemli enerji etkinliği olan ICCI - 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı'na  da start verdi. ICCI Fuar ve Konferansı, 03-05 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak. PennWell International ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda bu yıl "ICCI Powered by POWER-GEN" mottosuyla düzenlenen fuarda, sektöre yön veren 200'e yakın firma enerji sektörüne ilişkin yeniliklerini sergileyecek. 

ABB, Nordex ve Garanti Koza Enerji'nin Özel Sponsor; Siterm'in Altın Sponsor ve TEKSAN Jenaratör'ün Teknoloji Sponsoru olarak yer aldığı ICCI 2017 - 23. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) desteği ile sektörün tüm bileşenlerini bir araya getiriyor.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)