Nesnelerin İnterneti' ne Schneider Electric Liderliği

Schneider Electric’in Orta Doğu ve Afrika’da gelişime yön vermek üzere düzenlediği Innovation Summit, bu yıl, geçtiğimiz Nisan ayında Dubai’de gerçekleştirildi.Schneider Electric, Innovation Summit ile Orta Doğu ve Afrika’da Nesnelerin interneti atılımına liderlik etti!

Enerji yönetimi ve otomasyon alanında dünya çapında uzman olan Schneider Electric, Nesnelerin İnterneti’ne (IoT) odaklanan Innovation Summit’i, geçtiğimiz Nisan ayında Dubai’deki Atlantis The Palm Hotel’de gerçekleştirdi. Bu alanda düzenlenen en geniş kapsamlı etkinlik olan zirveye Ortadoğu ve Afrika'daki üst düzey endüstri liderleri de dahil olmak üzere 2500'den fazla ziyaretçi katılım gösterdi.

Bu yıl beşinci kez düzenlenen etkinlik, enerji yönetimi ve otomasyonun geleceğini yeniden tanımladı. Schneider Electric küresel çapta en önemli etkinliklerinden olan Innovation Summit ile evler, veri merkezleri, oteller, sağlık hizmetleri, işletmeler, kamu hizmetleri ve sağlayıcıları analitik, gerçek zamanlı veri yönetimi becerileri sağlayan en yeni teknolojileri sergiledi.

Etkinliğin Nesnelerin İnterneti teknolojileri başta olmak üzere enerji ve otomasyon alanında gelişime yön vereceğini belirten Schneider Electric Orta Doğu ve Afrika Başkanı Caspar Herzberg; "Innovation Summit 2017, Schneider Electric'in, geleceğin şehirlerini bölgesel hedefler doğrultusunda oluşturma konusundaki kararlılığının bir yansımasıdır. Bugün akıllı şehir çözümlerimiz, entegre ve pürüzsüz bir şekilde çalışarak enerji ve su tüketiminde önemli bir verimlilik sağlıyor. Aynı zamanda müşterilerimiz günümüzün Nesnelerin İnterneti özellikli dijital dünyasından faydalanmanın optimum yollarını arıyor. Biz de verileri gerçek zamanlı olarak ve sorunsuz bir şekilde bağlamak, toplamak, analiz etmek ve harekete geçirmek için IT/OT (Bilgi Teknolojisi / Operasyonel Teknoloji) arasında köprü kuran EcoStruxure platformumuzla maksimum farklılaşma, güvenlik, verimlilik, güvenilirlik ve sürdürülebilirlik sağlamak için hazırız” şeklinde konuştu.

Daha iyi şehirler, endüstriler ve toplumsal yapılar için uzmanlığını kullanan Schneider Electric, bina, şebeke, endüstri ve veri merkezi müşterileri için ölçek çapında Nesnelerin İnterneti özellikli çözümler sunmak amacıyla kısa süre önce yeni nesil EcoStruxure™ mimarisi ve platformunu hizmete sundu. Açık, ölçeklenebilir ve entegre çalışabilen bu platform, bağlantılı ürünlerden cihaz kontrolüne, uygulamalara, analitiklere ve hizmetlere kadar Schneider Electric’in teknoloji portföyünün üç ana katmanını birbirine bağlıyor.

Schneider Electric Innovation Summit 2017’de EcoStruxure gibi endüstriler arası yeniliklere liderlik eden teknolojiler ve uygulamalar yer aldı.


Yorum yaz...

Teşekkür ederiz. Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
Üzgünüm. Yorumunuz gönderilemedi. Lütfen tekrar deneyin.
  • (Yayınlanmayacak)